Έβαλε έναν έμπειρο πορτιέρε στα… γκολπόστ του

Σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Πόρος αποκτώντας τον έμπειρο 31χρονο τερματοφύλακα, Παναγιώτη Παπαδόπουλο.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση ενός… βουνού, του Παναγιώτη Παπαδόπουλου για την εστία της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε τον πολύπειρο τερματοφύλακα με ύψος 1.92μ. και με διεθνείς παραστάσεις καθώς πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική Σλοβενίας στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε να είναι γερός και ν’ αποτελέσει τον φύλακα-άγγελο κάτω από τα δοκάρια μας.

Ποιος είναι

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 2 Απριλίου 1988 στη Λυδία Καβάλας.

Διαθέτει τεράστια εμπειρία έχοντας διανύσει αμετρητα χιλιόμετρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στις επαγγελματικές κατηγορίες του. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Γιάννινα, Πρέβεζα, Δόξα Δράμας, Μακεδονικό Νεάπολης, Τηλυκράτη Λευκάδας, Βατανιακό, Ηρακλή, Φωστήρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ζάκυνθο, Τρίκαλα και Καλλονή.

Ο πανήψυλος και με τεράστια εμπειρία κίπερ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 18 ετών από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ. Ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα του οποίου την εστία υπερασπίστηκε για 1,5 χρόνο στη Β’ Εθνική.

Ακολούθησαν οι ΠΑΣ Πρέβεζα (μισή σεζόν-Γ’ Εθνική), Δόξα Δράμας (δύο χρόνια-Γ’ Εθνική, Β’ Εθνική), Μακεδονικός Νεάπολης (ένα χρόνο-Γ’ Εθνική), Τηλυκράτης Λευκάδας (ένα χρόνο-Γ’ Εθνική), Βατανιακός Κατερίνης (μισή σεζόν-Γ’ Εθνική), Ηρακλής (το β’ μισό της περιόδου-Β’ Εθνική). Στη συνέχεια κάθισε από ένα χρόνο κάτω από τα δοκάρια των Φωστήρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Ζακύνθου στη Β’ Εθνική.

Τη σεζόν 2016-2017 ξεκίνησε στα Τρίκαλα και στο β’ μισό αυτής μετακόμισε στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή απ’ όπου αποχώρησε μετά την απόσυρση της νησιωτικής ομάδας από τη Football League.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 έπαιξε στην Α’ Εθνική Σλοβενίας με τη φανέλα της ΝΚ Ανκαράν, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΟ Σελλάνων στη Γ’ Εθνική.

Ο Παπαδόπουλος μετρά 31 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με Ηρακλή, Φωστήρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ζάκυνθο και Τρίκαλα και πάνω από 30 ακόμα στη Γ’ Εθνική με ΠΑΣ Πρέβεζα, Μακεδονικό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Βατανιακό Κατερίνης και ΑΟ Σελλάνων. Επίσης, μετρά στην καριέρα του και 8 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος

*Στη φωτογραφία, το… βουνό του Α.Ο. Πόρου πλέον, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος δίνει τα χέρια με τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Αντώνη Τσαίνη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook