Σουργιάς: “Θέλαμε τη νίκη για να έχει αξία το διπλό στην πρεμιέρα”

Μετά το νικηφόρο ματς για την ομάδα το Ηροδότου με τον Ρεθυμνιακό (1-0) μίλησαν στην Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ηροδότου, Νίκος Σουργιάς και ο ποδοσφαιριστής, Μάνος Κανδηλάκης. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Νίκος Σουργιάς (Προπονητής Ηροδότου): 

“Θέλαμε την νίκη στο σημερινό ματς για να έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη μας την περασμένη βδομάδα στα Χανά. 

Στο πρώτο Ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες και πήραμε δίκαια το προβάδισμα στο σκορ. Στο δεύτερο, είχαμε μία νευρικότητα, ίσως λόγω πίεσης για το αποτέλεσμα και δεν είχαμε καθαρό μυαλό να κάνουμε το 2-0.

Τελικά ευτυχήσαμε και κρατήσαμε το σκορ και την σημαντική νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο μας και εύχομαι στον Ρεθυμνιακό οτι καλύτερο στην συνέχεια. Το σημερινό ματς δεν είχε καμία σχέση με το φιλικό που είχαν δώσει οι δύο ομάδες πριν μερικές βδομάδες, ενώ ο αντίπαλος ήρθε στο Ηράκλειο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη της πρεμιέρας”.

Μάνος Κανδηλάκης (Ποδοσφαιριστής Ηροδότου):

“Ήταν το πρώτο φετινό επίσημο ματς στο Γήπεδό μας.Θέλαμε την νίκη οπωσδήποτε και τα καταφέραμε. Στο πρώτο Ημίχρονο είχαμε τις φάσεις και το γκολ. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε σωστά το ματς. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήρθαν στο Γήπεδο. Ελπίζω να έρθουν και άλλες νίκες στην συνέχεια του Πρωταθλήματος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook