Βακράκος: “Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι για το “2 στα 2″”

Ο νεαρός επιθετικός του Ηροδότου σκόραρε το γκολ της νίκης στο ματς με τον Ρεθυμνιακό (1-0) για την 2η αγωνιστική της Γ Εθνικής (8ος Ομιλος) και “άνοιξε” λογαριασμό με την φανέλα της ομάδας του.

Ο Γιώργος Βακράκος μίλησε στο irodotosfc.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Ηρόδοτο και ήταν το γκολ νίκης για την ομάδα μου.

Η νίκη αυτή μας δίνει ελπίδες για την συνέχεια. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι για το “2 στα 2” και για το γεγονός οτι είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία.

Ήταν ένα δύσκολο ματς. Στο πρώτο Ημίχρονο δεν απειληθήκαμε και μπορούσαμε, εκτός από το δικό μου τέρμα, να βάλουμε και άλλα. Στο δεύτερο μας βγήκε η κούραση, επειδή στο πρώτο πιέσαμε πάρα πολύ τον αντίπαλο αλλά πήραμε το σημαντικό τρίποντο.

Για την φάση του γκολ, ο Γαρεφαλάκης έκανε μία ωραία ενέργεια από τα αριστερά και σέντραρε, έκανα ένα δυνατό σουτ από κοντά και ο τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να αποκρούσει την μπάλα αν και την άγγιξε και κατέληξε στα δίχτυα.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας, που μας στηρίζουν και μας δίνουν δύναμη και κίνητρο για να συνεχίσουμε έτσι. Είναι ο 12ος παίκτης μας και τους χρειαζόμαστε.

Για την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα ανέφερε: 

“Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Και εντός και εκτός Γηπέδου. Είμαστε όλοι φίλοι, μία παρέα. Είμαστε μία οικογένεια. Αυτό είναι το μυστικό μας και θα μας οδηγήσει στο να έχουμε μία καλή πορεία φέτος.

Είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα”.

Και για το προσεχές ματς με τον ΑΟΑΝ στο Αγιο Νικόλαο: 

“Εμείς δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θα πάμε για την νίκη και να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Θέλουμε το “3 στα 3″.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook