Γ’ Εθνική: Τα… βλέμματα στις Αρχάνες – Δύσκολες αποστολές για Ηρόδοτο, ΠΟΑ

Πολύ σπουδαία παιχνίδια αναμένεται να πραγματοποιηθούν το μεσημέρι της Κυριακής στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγοράις.

Πιο συγκεκριμένα το… ντέρμπι που αναμένεται να τραβήξει τα… βλέμματα του φίλαθλου κόσμου είναι αυτό ανάμεσα στον Γιούχτα και τον Πόρο στις Αρχάνες, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το απόλυτο και τους “νεοφώτιστους” τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Μεγάλο ματς αναμένεται να γίνει και στο Ατσαλένιο, αφού η ομάδα του Μανώλη Σκύβαλου θέλει να πανηγυρίσει τη πρώτη της νίκη, μετά από μια ισοπαλία και μια ήττα κόντρα στην επικύνδινη ομάδα του Πανακρωτηριακού.

Παράλληλα ο Ηρόδοτος που οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία του πρωταθλήματος δοκιμάζεται στον Άγιο Νικόλαο κόντρα στον ΑΟΑΝ, ο οποίος έχει νέο προπονητή και αυτό κάνει αυτόματα πιο δύσκολο το έργο των “κυανόλευκων”.

Τέλος ο Ρεθυμνιακός υποδέχεται την Επισκοπή που προέρχεται από “γκέλα” και θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθμούς για να μην μείνει ακόμα περισσότερο πίσω στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Ρεπό αυτή την αγωνιστικη έχει το ΣΥΝΚΑ που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα:

ΠΟΑ – Πανακρωτηριακός: Σταυρουλάκης, Δασκαλομαρκάκης, Καλυβιανάκης
Γιούχτας – Πόρος: Κρασαγάκης, Δασκαλάκης Α., Δασκαλάκης Ι.
Ρεθυμνιακός – Επισκοπή: Βισκαδούρος – Καούρας – Μάτσιας
ΑΟΑΝ – Ηρόδοτος: Κουκουράκης – Τσιλίκας – Κολοκοτρώνης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook