Ηρόδοτος – Πόρος

LIVE Ενημερωθείτε για την εξέλιξη του αγώνα Ηρόδοτος – Πόρος από το Γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής (8ος Ομιλος). Η εξέλιξη του ματς στα σχόλια. To ματς μεταδίδεται σε live streaming από το mpalakritis.gr.     Ηρόδοτος-Πόρος Διαιτητής: Γεωργόπουλος (Χανίων) Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων)- Μαρκετάκης (Χανίων) Οι […]

LIVE
Ενημερωθείτε για την εξέλιξη του αγώνα Ηρόδοτος – Πόρος από το Γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής (8ος Ομιλος).

Η εξέλιξη του ματς στα σχόλια.

To ματς μεταδίδεται σε live streaming από το mpalakritis.gr.

 

 

Ηρόδοτος-Πόρος
Διαιτητής: Γεωργόπουλος (Χανίων)
Βοηθοί: Αναστασάκης (Χανίων)- Μαρκετάκης (Χανίων)

Οι συνθέσεις:

Hρόδοτος (Σουργιάς): Μήτρου, Καργιωτάκης (55΄Μπαλάφας), Κατσαρός, Κανδηλάκης, Αννιτσάκης, Κασαπάκης, Αμαραντίδης (89΄ Κίσσας) , Tσακάνι, Γαρεφαλάκης (85΄Κουτσογιαννάκης), Γκίνη (70΄Κοντογιάννης), Βακράκος.

Πόρος (Τιτομιχελάκης): 

Ξεκίνησε το ματς!

Φάσεις

Στο 4΄σημαντική φάση για την ομάδα μας με τον Αμαραντίδη να βγαίνει τετ α τετ με τον Δημητριάδη που απόκρουσε το πλασέ.

 

Ασταμάτητος είναι ο Ηρόδοτος στο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (8ος Ομιλος).  Έκανε το “3 στα 3” επικρατώντας εκτός έδρας με 0-2 του ΑΟΑΝ στον Αγιο Νικόλαο με γκολ των Αμαραντίδη (64΄) και Βακράκου (75΄) και εξακολουθεί να… φιγουράρει μόνος πρώτος στην κορυφή με το απόλυτο των βαθμών και χωρίς να έχει δεχθεί ακόμα γκολ! Πολυάριθμοι φίλοι του Ηροδότου και πάλι σε εκτός έδρας ματς έδωσαν ώθηση στην ομάδα μας! 

Ο Ηρόδοτος μπήκε δυνατά στο ματς και είχε ένα άστοχο σουτ με τον Αμαραντίδη στα πρώτα δευτερόλπετα της αναμέτρησης. Στο 27΄ο Μήτρου έκανε τρομερή απόκρουση σε κεφαλιά του Αλμύρα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρόδοτος ήταν καλύτερος και “άνοιξε” το σκορ στο 64΄ με σουτ του Αμαραντίδη. Στο 75΄ο Βακράκος με μακρινό φάουλ έκανε το τελικό 0-2, σκοράροντας για δεύτερο σερί ματς. 

Την επόμενη αγωνιστική (4η) η ομάδα μας έχει ρεπό. Την Τετάρτη 9 Οκτώβρη στις 15.30 θα πραγματοποιηθεί στο Γήπεδο της Δαμάστας το νοκ άουτ ματς της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, Δαμάστα – Ηρόδοτος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γεωργόπουλος (Χανίων) με Βοηθούς τους Αναστασάκη (Χανίων) και Μαρκετάκη (Χανίων).

Σύνθεσεις:

Hρόδοτος (Σουργιάς): Μήτρου, Καργιωτάκης (55΄Μπαλάφας), Κατσαρός, Κανδηλάκης, Αννιτσάκης, Κασαπάκης, Αμαραντίδης (89΄ Κίσσας) , Tσακάνι, Γαρεφαλάκης (85΄Κουτσογιαννάκης), Γκίνη (70΄Κοντογιάννης), Βακράκος.

Πόρος (Τιτομιχελάκης): 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook