Κιάσσος στο athleticradio.gr: “Δουλειά και ταπεινότητα”

Σήμερα το πρωϊ ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Αλμυρός και ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κιάσσος, μίλησε στο athleticradio.gr για την σεζόν που ξεκινάει επίσημα στις 20 Σεπτεμβρίου στην Γ Εθνική.

Τα όσα είπε ο Κώστας Κιάσσος στο athleticradio.gr για την προετοιμασία της ομάδας του Αλμυρού, που ξεκίνησε στο Γάζι, σήμερα, Τετάρτη (29/7) το πρωϊ:

“Σήμερα κάναμε το… ποδαρικό. Εύχομαι σε όλους να έχουν Υγεία, γιατί μην ξεχνάμε τι είμαστε εν μέσω Πανδημίας.

Πρέπει να…  θυμηθούμε το ποδόσφαιρο. Θα είναι μία γεμάτη χρονιά. Εμείς πάμε με αρκετή δουλειά και ταπεινότητα.

Έχουμε ένα νεανικό σύνολο και θα δουλέψουμε όπως θέλουμε. Δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα, αλλά θα υπάρχει ομαδική δουλειά.

Θέλω εργατικότητα και όλα θα πάνε καλά.

Μεταγραφικά θα κάνουμε μία ακόμα τελευταία κίνηση. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις, κινούμαστε για έναν εσωτερικό χαφ”.

 

Για τον ίδιο: 

“Το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μου, η ζωή μου, το σπίτι μου. Το αγαπώ και δεν μου άνει χάρη κανένας, αλλά οτι πετύχω θα γίνει μετά από σκληρή δουλειά. Προχωράω με όρεξη για σκληρή και πολλή δουλειά για πολλές ώρες καθημερινά”

 

Για την νέα Γ Εθνική:

“Το ευχάριστο είναι οτι οι ομάδες προβλέπεται να είναι 16. Θα υπάρξουν εκπλήξεις και θα είναι ένα ποιοτικό πρωτάθλημα με καλές ομάδες. Θέλουμε από κάθε ματς να βγαίνουμε όλοι υγιείς.

Ακούμε και μεις σενάρια οτι θα πέσουν αρκετές ομάδες. Με υποθέσεις δεν μπορούμε να μιλάμε όμως. Περιμένουμε να μάθουμε. Αν συμβεί πάντως αυτό θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αφού θα πέφτουν οι μισές ομάδες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μου αρέσει να υπάρχει ανταγωνισμός και ενδιαφέρον.

Αν αποχωρήσουν ομάδες και δεν ξεκινήσουμε με 16 ομάδες, αυτό θα είναι λυπηρό. Και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές και γενικά αυτούς που δεν θα έχουν ομάδα. Θα είναι μία αρνητική εξέλιξη για τις οικογένειές τους.

Επίσης, ακούμε οτι θα καταργηθεί ο Κρητικός Ομιλος. Αυτό είναι μακρινό, αφού μιλάμε για έναν χρόνο από τώρα, όταν στην Ελλάδα ξέρουμε οτι αλλάζουν τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή. Αν τελικά καταργηθεί ο Ομιλος της Κρήτης, θα αλλάξουν οι καταστάσεις”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook