Ο Νίκος Κουρμπανάς στον Athletic Radio 104.2: “Θα κοιτάξουμε ψηλά”

Ο νέος τεχνικός του Ηροδότου Νίκος Κουρμπανάς μίλησε στον Athletic Radio 104.2 και στην εκπομπή Derby για τον ερχομό του στην Κρήτη τους στόχους της ομάδας αλλά και τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104.2:

Για την συμφωνία του με τον Ηρόδοτο:Η ομάδα έχει την δική της ιστορία στον Ελληνικό χώρο, αλλά κυρίως στην Κρήτη. Ήταν μια πρόταση που με ενδιέφερε και είμαι χαρούμενος που έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα. Ακούγοντας την διοίκηση για το τι θέλει από εμένα και την ομάδα την φετινή χρονιά είδα ότι συμβαδίζουμε στις σκέψεις. Εμείς έχουμε στόχο η ομάδα να κοιτάει ψηλά, τώρα για το που μπορεί να φτάσει και για το αν πάρει το πρωτάθλημα έχει πολλούς παράγοντες, όπως οι αντίπαλοι μας που θα κοιτάξουν ψηλά. Εμείς θα δώσουμε την μάχη μας και μέχρι το τέλος και θα φανεί το αποτέλεσμα”.

Για τον ερχομό του στην Κρήτη για τις διαπραγματεύσεις: “Ήταν ένα σημαντικό γεγονός ο ερχομός μου στο νησί για τις διαπραγματεύσεις, γιατί έδειξαν οι άνθρωποι ότι με είχαν στις πρώτες σκέψεις τους. Δεν συμφωνήσαμε σε όλα, είχαμε κάποιες διαφωνίες, όμως αυτό είναι λογικό. Συμβαίνουν στις ομάδες. Δεν είναι σε όλες τις σχέσεις όλα καλά και αυτό είναι το λογικό. Βαδίζουμε στις ίδιες φιλοδοξίες και να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Πρέπει να έχουμε μια καλή οργάνωση και πειθαρχεία σε όλους τους τομείς για να κοιτάξουμε ψηλά και όχι να πάμε στην τύχη”.

Για το αν δυσκολεύτηκε να πει το ναι στον Ηρόδοτο: “Δύσκολη δεν μπορώ να πω ότι ήταν γιατί έδειξε η ομάδα ότι έχει στόχος. Ήθελα να εργαστώ στην Κρήτη γιατί δεν το έχω ξανά κάνει. Έχω να θυμάμαι πολλά στα ματς στο Ηράκλειο στο γήπεδο του ΟΦΗ”.

Για τις μεταγραφές: “Έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ κατά 90%, ίσως να πάρουμε ακόμα δύο με τρεις ποδοσφαιριστές γιατί ξέρουμε ότι το ρόστερ δεν κλείνει από την αρχή της προετοιμασίας. Πολλά θα κριθούν από τις παραπάνω κατηγορίες και τις αναδιαρθρώσεις”.

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: “Θα χαθούν αρκετοί βαθμοί θέλει υπομονή, θα υπάρχουν ντέρμπι, το πρωτάθλημα δεν θα τελειώσει την πρώτη αγωνιστική. Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική. Χρειάζεται ηρεμία και να βλέπεις όλα τα πράγματα σωστά. Θα είναι μια δύσκολη κατάσταση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook