ΠΟΑ: Ο Κεφαλάκης νέος γυμναστής!

Στο πρόσωπο του Κώστα Κεφαλάκη, εμπιστεύονται οι άνθρωποι του ΠΟΑ την εκγύμναση της ομάδας για τη νέα χρονιά, με τους πράσινους να ανακοινώνουν την συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή και ειδικό στην εκγύμναση ποδοσφαιριστών, Κώστα Κεφαλάκη. Ο Κώστας, γεννημένος στο Ηράκλειο το 1996, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με μεταπτυχιακό στην μεγιστοποίηση αθλητικής απόδοσης.

Την χρονιά 2018-2019 εργάστηκε στον Αλμυρό και την σεζόν 2019-2020 στον ΠΑΟ Κρουσώνα ως γυμναστής και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης.

Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του ΠΟΑ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την συμφωνία του με το Δ.Σ ο Κώστας Κεφαλάκης δήλωσε τα παρακάτω: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε μια τόσο ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΟΑ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την τιμή που μου έκανε να είμαι μέλος της ομάδας. Με πολλή και σκληρή δουλειά τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο με τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να φέρουμε εις πέρας τους στόχους της ομάδας την νέα σεζόν. Εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλη την ομάδα χωρίς τραυματισμούς”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook