Σημαντική προσθήκη για τον Ρεθυμνιακό

H συνεργασία με τον τερματοφύλακα Αντώνη Κοκκαλά πήρε… «σάρκα και οστά».

H σχετική ενημέρωση: 

“Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ 9Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Πήρε «σάρκα και… οστά» του Αντώνη Κοκκαλά…

Μέχρι τώρα είχε μόνο το ΛΙΟΝΤΑρι Γιάννη «Λιόντα» Νικηφόρο κάτω από τα γκολπόστ της. Από το απόγευμα της Τετάρτης όμως και ένας πρώην «γυπαετός» άνοιξε τα «φτερά» του και «πέταξε» με προορισμό την υπεράσπιση της «κυανόλευκης» εστίας «κουβαλώντας» μαζί του εμπειρία που μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη για την πραγματοποίηση των στόχων του Ρεθυμνιακού μας στην 2η συνεχόμενη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Έστω και αν η φανέλα που φοράνε οι εκπρόσωποι της θέσης στην οποία αγωνίζεται στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι το «νο 1» η περίπτωση του μοιάζει με την γνωστή «νουβέλα» αθλητικού περιεχομένου, «η φανέλα με το 9» καθώς επίσημα αποτελεί και το 9ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των «δελφινιών».

Σημασία έχει πάντως ότι μετά από τις τελευταίες ημέρες συζητήσεων μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης και του Αντώνη Κοκκαλά, η σύναψη συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών πήρε… «σάρκα και οστά». Έτσι πλέον ο έμπειρος 28χρονος τερματοφύλακας θα αποτελεί τον ένα από τους δύο «φύλακες αγγέλους» των δοκαριών του Ρεθυμνιακού μας, προσδίδοντας στην … «θέση της μοναξιάς» ακόμη περισσότερη ποιότητα, ύψος, αλλά και εμπειρία.

Γεννημένος την 16η Φεβρουαρίου 1992 ο έμπειρος πορτιέρο ξεκίνησε από τον γειτονικό και νεοφώτιστο στην Γ’ Εθνική κατηγορία, Άρη Σούδας. Στην συνέχεια «μετακόμισε» στην ΠΑΕ Πλατανιάς και πήρε τις πρώτες του εμπειρίες από Εθνικές κατηγορίες, καθώς πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής στην Super Leagueτο 2011.

Από το Μάλεμε θα αποχωρήσει τον Αύγουστο του 2018 και θα ανέβει στην Αθήνα και των Αήττητο Σπάτων. Σχεδόν ένα χρόνο μετά θα βρεθεί σχεδόν κεντρικά της Ελληνικής επικράτειας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ιστορικό Λεβαδειακό. Τον Ιανουάριο του 2020 θα… τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της Επισκοπής που θα τον αποκτήσουν για το δυναμικό τους, με το οποίο κατέκτησαν και το περσινό πρωτάθλημα στον 8ο Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Αντώνης Κοκκαλάς που «βλέπει τον κόσμο» από το 1.92μ μπόι που διαθέτει, αναμένεται να βοηθήσει και εκείνος σημαντικά στην επίτευξη των στόχων του Ρεθυμνιακού μας, αποτελώντας μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή για τα «δελφίνια».

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟ. Ο γεννημένος την 16η Φεβρουαρίου 1992 έμπειρος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Σούδας και έχει φορέσει την φανέλα του Αήττητου Σπάτων, του Λεβαδειακού και της Επισκοπής, με την οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο ύψους 1.92μ γκολκίπερ έχει εμπειρίες από την Super League και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μας βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ρεθυμνιακού και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».

*Στην φωτογραφία ο 28χρονος έμπειρος τερματοφύλακας με τον Πρόεδρο του Ρεθυμνιακού Κώστα Παπαδάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook