Αποχώρησε από τον Ρεθυμνιακό ο Δημητριάδης

Ο Κερκυραίος πορτιέρε δεν θα συνεχίσει βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «δελφινιών».

Η ανακοίνωση: 

“ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ 2 ΤΙΤΛΟΥΣ Ο ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟ ΜΑΣ

Αντίο «Μένε»… εις το επανιδείν

Έπειτα από 3 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον Ρεθυμνιακό μας και έχοντας πετύχει μαζί του μια άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία που συνοδεύτηκε από πλούσια σε λεπτά συμμετοχών παρουσία, αλλά και την κατάκτηση ενός Super Cup Ρεθύμνου, ο Μενέλαος Δημητριάδης, δεν θα συνεχίσει βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «δελφινιών».

Ο συμπαθής τερματοφύλακας που πραγματοποιώντας την απόκρουση στο πέναλτι του Μπρίτο, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας να κατακτήσει το Κύπελλο της πρώτης επίσημης διοργάνωσης του Ρεθύμνου κόντρα στην Επισκοπή, αποχώρησε από την Σοχώρα έχοντας την μεγαλύτερη σε λεπτά συμμετοχή από κάθε άλλο «κυανόλευκο» την φετινή σεζόν στην επιστροφή τους στην Γ’ Εθνική, με 18 συνολικά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που αντικατοπτρίζονται με 1650 λεπτά παρουσίας στα γκολπόστ του Ρεθυμνιακού.

Ο Κερκυραίος και εκ’ των «κυανόλευκων» αρχηγών «Μένε» πρόσφερε παράλληλα και τις υπηρεσίες του και ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του Ιστορικού, αποτελώντας μέλος του τεχνικού τιμ των Ακαδημιών μας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΕΝΕΛΑΟ. Αναγνωρίζοντας το ήθος αλλά και την προσφορά του ενεργά ως τερματοφύλακα, αλλά και ως προπονητή των τμημάτων υποδομής της ομάδας, νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον 32χρονο γκολκίπερ για την 3ετη συνεργασία και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του με υγεία και επιτυχίες σε κάθε επίπεδο. Επισημαίνει παράλληλα ότι για ποδοσφαιριστές σαν τον Μενέλαο Δημητριάδη, θα υπάρχει πάντα μια θέση στην οικογένεια του Ρεθυμνιακό Α.Ο»”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook