“Λευκή” ισοπαλία στο φιλικό μεταξύ ΑΟΑΝ και ΠΟΑ

Σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και έχασαν πολλές ευκαιρίες, ΑΟΑΝ και ΠΟΑ αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 0-0 στον Άγιο Νικόλαο.

Σε φιλικό προετοιμασίας αναμετρήθηκαν σήμερα (19/09) ΑΟΑΝ και ΠΟΑ στον Άγιο Νικόλαο, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρουν να σκοράρουν.

Στο πρώτο 15λεπτο ο ΠΟΑ μπήκε πιο δυνατά χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, ενώ στο 26′ είχε και το πρώτο του δοκάρι με την εξ επαφής κεφαλιά του Σαμουηλίδη. Η ομάδα του Ατσαλένιου συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο, με τον ΑΟΑΝ να απειλεί για πρώτη φορά με τον Τζιλάι μην βρίσκει τον στόχο με κεφαλιά.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο “tempo” με τον ΠΟΑ να έχει τις ευκαιρίες αλλά να μην καταφέρνει να παραβιάσει την εστία του Κουσιάδη. Οι χαμένες ευκαιρίες για τους “πράσινους” συνεχίστηκαν με μεγαλύτερη τη φάση του 79′, εκεί που ο Καϊμακούδης βρήκε το δοκάρι με μία όμορφη ατομική προσπάθεια. Ο Καϊμακούδης προσπάθησε άλλες δύο φορές να σκοράρει μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, όμως δεν το κατάφερε ούτε στο 87′ με τον τερματοφύλακα του ΑΟΑΝ να διορθώνει το λάθος του και να μπλοκάρει, αλλά ούτε και στην τελευταία του φάση, όταν με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι συνθέσεις:

ΑΟΑΝ: Κουσιάδης (60′ Κουναλάκης), Δολαψάκης, Μακριδάκης, Σγουρός, Μπλούκας, Μαυρής, Τζιλάι (46′ Τσάνγκας), Αναστασόπουλος (57′ Κιόσε), Διάκος (60′ Πάγια), Περάκης (57′ Βλαχάκης), Μεράι

ΠΟΑ: Γιαγκιόζης (57′ Ρουμπάκης Ι.), Νάτος, Αναστασιάδης, Σαμουηλίδης, Πατινιώτης, Κερμενίδης, Σένκα, Βοργιάς (16′ Τσιρούδης -57′ Χατζηανδρέου), Ρουμπάκης, Μέμμος (46′ Καϊμακαμούδης), Γκελασάνι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook