Σήμερα ή αύριο η τελική απόφαση

Στο Δ.Σ του από την Τρίτη δεν ελήφθη τελικά η απόφαση για συμμετοχή ή όχι του ΠΟΑ στο Κύπελλο Ελλάδας, συνεπώς ενδεχομένως να έχουμε ανατροπή δεδομένων και να πει το “ναι”, αφού το θέμα παραμένει “ανοικτό”.

Η ομάδα του Ατσαλένιου, ως επιλαχούσα ομάδα μετά την άρνηση του ΠΑΝΟΜ να δηλώσει συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, έχει το δικαίωμα να πάρει την θέση του.

Ενώ αρχικά εμφανιζόταν αρνητική, την Τρίτη (13/10) στο Δ.Σ της ομάδας, όχι μόνο δεν “έκλεισε” το θέμα, αλλά ίσως να έχουμε ανατροπή δεδομένων.

Η ομάδα του ΠΟΑ το “σκέφτεται” και στην τελική του απόφαση θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο κυρίως οι αγωνιστικοί και όχι οι οικονομικοί λόγοι.

Θα περιμένει να μάθει ποιες άλλες ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή, αν θα παίξει το πρώτο ματς εντός ή εκτός, ενώ θα υπάρξει και μία επαφή με τον προπονητή της ομάδας Αντώνη Ανδρουλάκη για να σταθμίσουν τα δεδομένα.

Μην ξεχνάμε και το βαρύ πρόγραμμα με αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές στον 10ο Ομιλο της Γ Εθνική, αλλά και ματς για το Κύπελλο ΕΠΣΗ. Φυσικά υπάρχει και θέμα πρεστίζ για την ομάδα, αλλά και το Ηράκλειο, που κινδυνεύει να μην έχει τον Κυπελλούχο ή τον φιναλίστ στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Τα πάντα είναι πλέον ¨ανοικτά”.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο, αφού η προθεσμία είναι μέχρι την Παρασκευή (16/10). 

Οι δηλώσεις συμμετοχής στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως έχει ενημερώσει η ΕΠΟ, γίνονται δεκτές μέχρι 16/10.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook