Ο Ρεθυμνιακός ευχαριστεί την Δαμάστα

Για την φιλοξενία, αλλά και την παράθεση γεύματος «σύσφιξης σχέσεων» των ομάδων του 10ου Κρητικού ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η σχετική ενημέρωση: 

“Ευχαριστούμε Δαμάστα…

Την υποχρέωση τους να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο της Δαμάστας Γιώργο Πολυχρονάκη για την φιλοξενία αλλά και την παράθεση γεύματος «σύσφιξης σχέσεων» των ομάδων του 10ου Κρητικού ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας νιώθουν ο Πρόεδρος μας Κώστας Παπαδάκης, που συνοδεύτηκε στην εκδήλωση από το μέλος του Δ.Σ. Νεκτάριο Κοσκινά.

Στο γεγονός που έλαβε χώρα στο Bar restaurant “AYLI” του Προέδρου της νεοφώτιστης Ηρακλειώτικης ομάδας, οι «ισχυροί άντρες» των ομάδων που απαρτίζουν τον 10ο Κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις. Αλλά και εμπειρίες από την «θητεία» τους στις Εθνικές κατηγορίες του λαοφιλέστερου αθλήματος.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμιακού μας:

«Το Δ.Σ. του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Α.Ο. Δαμάστας Γιώργο Πολυχρονάκη για την παράθεση γεύματος στους Προέδρους όλων των σωματείων του 10ου Κρητικού Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και συνάμα στον Πρόεδρο μας Κωστή Παπαδάκη και το μέλος της διοίκησης Νεκτάριο Κοσκινά.

Πράξεις όπως η συγκεκριμένη αναδεικνύουν την φιλοξενία, αλλά και την ομοψυχία των σωματείων την μεγαλονήσου και αποτελούν παράδειγμα των ευγενών τρόπων που θα πρέπει να ακολουθούνται στο πιο δημοφιλές άθλημα.

Πράξεις όπως αυτές του κου Πολυχρονάκη δίνουν την δυνατότητα να αναδειχθούν οι αξίες της Κρητικής φιλοξενίας αλλά και τα ήθη όλων εκείνων που θέλουν και στοχεύουν να αναπτύξουν το σύγχρονο ποδόσφαιρο με γνώμονα την ευγενή άμιλλα.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τον Α.Ο. Δαμάστας και τον Πρόεδρο του Γιώργο Πολυχρονάκη με την υπόσχεση της ανταπόδοσης των υπηρεσιών που προσφέρει σε όλους μας ο «ξένιος Ζεύς» της «λεβεντογέννας» Κρήτης»”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook