Στο 91′ σφράγισε τη νίκη ο Ηρόδοτος

Ο Ηρόδοτος προηγήθηκε με τον Μυλωνά, μετά αγχώθηκε αλλά στις καθυστερήσεις ο Δημήτρης Κοιλιάρας σκόραρε καθαρίζοντας το παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό.

Ηρόδοτος – Ρεθυμνιακός 2-0

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το οποίο έγινε με μία ημέρα καθυστέρηση λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν εχθές (21/10) γενικά στο Ηράκλειο και ειδικά στη Νέα Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος κατάφερε να κάνει το “2 στα 2” επικρατώντας με 2-0 του Ρεθυμνιακού.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να σκοράρουν, με τον Ηρόδοτο να έχει την πρωτοβουλία των φάσεων και να απειλεί σε δύο περιπτώσεις, με τους Κοιλιάρα και Κουσίδη, ενώ ο Ρεθυμνιακός είχε μία καλή στιγμή με Αντιασβίλι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο ίδιο “τέμπο”, με τον Ηρόδοτο να επισκέπτεται τα “καρέ” του Ρεθυμνιακού αρκετά συχνά και τον Δημήτρη Κοιλιάρα να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να δίνει άλλη πνοή στην ομάδα του Ανδρέα Ξυδάκη.

Ο Ρεθυμνιακός κατάφερε να εξισορροπήσει το παιχνίδι από το 60′ και μετά, με τον Ηρόδοτο όμως να ζητάει πέναλτι σε μία φάση του 63′ και να το παίρνει 2 λεπτά αργότερα, σε άλλη φάση, όταν ο Κοκκαλάς ανέτρεψε τον Μυλωνά εντός περιοχής, ο οποίος μάλιστα το εκτέλεσε εύστοχα. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Μυλωνάς σκοράρει από τα “11 βήματα”, καθώς στην πρώτη αγωνιστική είχε δώσει τη νίκη στον ομάδα του με 1-0 επί του Πόρου με τον ίδιο τρόπο.

Μετά το γκολ του Μυλωνά, ο Ηρόδοτος ουσιαστικά ξεκίνησε να παίζει για να διατηρήσει το αποτέλεσμα, με τις φάσεις να συνεχίζονται εκατέροθεν. Ο Ρεθυμνιακός κατάφερε να φτάσει μία ανάσα από το 1-1 στο 85′, όταν και ο Παστορίνι δεν κατάφερε να σκοράρει σε μία διπλή ευκαιρία που είχε, με τον Γεωργίου να του λέει “όχι”.

Η ομάδα του Ρεθύμνου συνέχισε να απειλεί στα τελευταία λεπτά, όμως ο Ηρόδοτος “σφράγισε” τη νίκη στις καθυστερήσεις με τον Δημήτρη Κοιλιάρα να σκοράρει με ωραίο πλασέ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook