Πρινιανάκης: “Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα με τις ιδιαιτερότητες του”

O νεαρός αμυντικός του Ρεθυμνιακού κάνει τον έως τώρα θετικό απολογισμό της ομάδας του στον 10ο Ομιλο της Γ Εθνικής.

Το θέμα από την σελίδα του Ρεθυμνιακού: 

“Ήταν από τις πρώτες μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Ρεθυμνιακός μας και μάλιστα για την επιλογή του συνετέλεσε εκτός από το ταλέντο και την ηλικία του και το γεγονός ότι έχει ήδη από την περσινή σεζόν μαζέψει πολύτιμες εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Για τον Κωστή Πρινιανάκη, η πλειοψηφία των γηπέδων στους υπόλοιπους 3 νομούς της Κρήτης μόνο άγνωστη δεν είναι, καθώς με την φανέλα του Πόρου αντιμετώπισε τις περισσότερες από τις ομάδες του Κρητικού ομίλου της απερχόμενης σεζόν από την θέση του δεξιού μπακ.

Τώρα μετά και την επιστροφή του στο Ρέθυμνο και έχοντας ήδη γνωρίσει 2 νίκες στους πρώτους τρείς αγώνες με τα «κυανόλευκα» του Ρεθυμνιακού μας, κάνει τον δικό του απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, την εικόνα του πρωταθλήματος, αλλά και το τι προβλέπει να ακολουθήσει από εδώ και στο εξής για τα «δελφίνια» αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα τους με τον νεοφώτιστο Άρη Σούδας.

Ο 19χρονος αμυντικός τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον Κρητικό όμιλο, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και καμία ομάδα δεν έχει αποδείξει ότι είναι το απόλυτο φαβορί. Αν και αρχικά υπήρχαν κάποιες προβλέψεις βάση και των μεταγραφικών κινήσεων, τελικά αυτό δεν αποδείχτηκε και στο αγωνιστικό επίπεδο μέσα στα γήπεδα.

Κάποιες ομάδες δεν έχουν βρει ακόμη τα «πατήματα» τους και όταν αυτό συμβεί, τότε και ο ανταγωνισμός θα είναι ακόμη μεγαλύτερος. Εμείς έχουμε ξεκινήσει ήδη πολύ καλά έστω και αν πιστεύω ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμη στο 100% των δυνατοτήτων μας. Το ιδιαίτερα καλό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια βγαίνει και στην αγωνιστική εικόνα, αλλά και την προσπάθεια μας έτσι όπως αυτή εκφράζεται μέσα στο γήπεδο.

Εκεί ακολουθώντας και τις οδηγίες του προπονητή μας Γιώργου Λυρώνη, πιστεύω ότι σύντομα θα εμφανίσουμε το απόλυτο των ικανοτήτων μας και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται βαθμολογικά. Έχουμε ακόμη πολλά να δώσουμε.

Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα με τις ιδιαιτερότητες του και με στόχο πάντα το καλύτερο για την ομάδα και ως αγωνιστική εικόνα και φυσικά ως αποτέλεσμα. Το ίδιο θα πράξουμε και στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη Σούδας.

Είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, καθώς ο αντίπαλος μας θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη. Όμως εμείς συνεχίζουμε ασταμάτητα την προετοιμασία εκείνη που θα μας βοηθήσει να αποσπάσουμε ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ολοκληρώνοντας ο ταλαντούχος μπακ αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα με την πανδημία του Κορονοϊού:

«Όπως κάθε άνθρωπος, έτσι και εμείς παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τις αυξητικές τάσεις στα κρούσματα, αλλά και τις κάθε μορφής επιπτώσεις που φέρουν αυτά είτε ως επιπλέον μέτρα, είτε και ως απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Εύχομαι σύντομα να μπορέσουμε να ελέγξουμε έστω και σε αυτή την δύσκολη περίοδο που ακολουθεί τις τάσεις αυτές της πανδημίας. Έχουμε ανάγκη να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Εκείνη των διαπροσωπικών επαφών, της συνέχισης της ζωής αγαπημένων ανθρώπων μεγάλης ηλικίας που τώρα κινδυνεύουν.

Αυτά είναι και τα σπουδαιότερα, γιατί σε δεύτερο βαθμό εμείς οι ποδοσφαιριστές ελπίζουμε ο Κορονοϊός να μην φτάσει στα επίπεδα που θα οδηγήσει ξανά στην διακοπή των πρωταθλημάτων. Έχουμε ανάγκη τους αγώνες όπως και την παρουσία των φιλάθλων δίπλα μας στην εξέδρα και όχι πίσω από τα εξωτερικά κάγκελα των γηπέδων».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook