ΛΟΥΚΕΤΟ στο ποδόσφαιρο της Κρήτης και αλαλούμ με την ΚΥΑ!

Σε καθεστώς lockdown μπαίνει (και) το ποδόσφαιρο της Κρήτης καθώς για ολόκληρο το Νοέμβριο δεν επιτρέπεται η δράση παρά μόνο οι προπονήσεις.

Στον “πάγο” μπαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, πλην της Σούπερ Λιγκ, από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα παρότι νωρίτερα δημιουργήθηκε ένα αλαλούμ με την διαφοροποίηση των μέτρων ανάμεσα στις περιοχές που βρίσκονται στο “κίτρινο” και το “πορτοκαλί” επίπεδο.

Παρότι από την ανακοίνωση δεν ξεκαθαριζόταν η συνέχιση των πρωταθλημάτων σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, τελικά αυτό που ισχύει είναι πως από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και για ολόκληρο τον μήνα αναστέλλεται η λειτουργία όλων των πρωταθλημάτων, από την Σούπερ Λιγκ 2 μέχρι και τα τοπικά!

Συγκεκριμένα η αναφορά στην αναστολή όλων των πρωταθλημάτων, όλων των αθλημάτων, που αφορά τις κίτρινες περιοχές λέει: “Αναστέλλονται οι επίσημοι και φιλικοί αγώνες σε όλες τις κατηγορίες των ομαδικών αθλημάτων, εξαιρουμένων των αγώνων ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών που δεν έχουν ανασταλεί. Οι προπονήσεις επιτρέπονται”.

Η ΚΥΑ αναφέρει πως τα μοναδικά πρωταθλήματα που συνεχίζονται είναι η Σούπερ Λιγκ 1 για το ποδόσφαιρο και η Basket League για το μπάσκετ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook