Aνακοίνωσε το “αντίο” ο Τοπούζης

“Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αλμυρού και τον προπονητή μου για την κατανόηση και τον σεβασμό που έδειξαν στην απόφαση μου”, αναφέρει ο Βορειοελλαδίτης επιθετικός.

Η ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά σε όλους. Εύχομαι πάνω απ’όλα υγεία που είναι το πιο σημαντικό και σύντομα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Το 2020 ήταν μία πολύ περίεργη χρονιά για όλους τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Δυστυχώς με όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο δεν μπορέσαμε, ούτε να πανηγυρίσουμε την ιστορική άνοδο του Αλμυρού, ούτε να παίξουμε όσα παιχνίδια θέλαμε στην Γ’ Εθνική με αυτό το το πολύ καλό σύνολο που έχει δημιουργηθεί.

Τώρα όσον αφορά σε προσωπικό επίπεδο, λόγω της κατάστασης που επικρατεί και για προσωπικούς λόγους, καθώς περιμένουμε την γέννηση της κόρης μας πήραμε μία δύσκολη απόφαση να αποχωρήσουμε από την Κρήτη και να επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη.

Δεν ήταν μία εύκολη απόφαση καθώς α και εγώ αλλά και η γυναίκα μου είμαστε από την Θεσσαλονίκη, έχουμε την Κρήτη σαν δεύτερο σπίτι, έχουμε κάνει πάρα πολλούς φίλους και γνωρίσαμε αξιόλογους ανθρώπους και πάντα θα επιστρέψουμε για διακοπές.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αλμυρού και τον προπονητή μου για την κατανόηση και τον σεβασμό που έδειξαν στην απόφαση μου.

Έπαιξα σε αρκετές ομάδες στην Κρήτη και πάντα θα έχω στην καρδιά μου τον Ερμή Ζωνιανών και τους ανθρώπους που γνώρισα και τον ΟΦΗ φυσικά που ήταν τιμή να υπηρετήσω την ομάδα έστω και για λίγο μιας και μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και φυσικά τον Αλμυρό που έχει εκπληκτικό πρότζεκτ και μακάρι να συνεχιστεί και να πετύχει τα όνειρα του.»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook