Παπιομίτογλου: “Όταν έρθει η ώρα θα είμαστε ακόμη δυνατότεροι”

Ο παίκτης του Ρεθυμνιακού εμφανίστηκε αισιόδοξος οτι η επιστροφή στα γήπεδα θα γίνει σύντομα.

To θέμα από τον Ρεθυμνιακό: 
“Αποτέλεσε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ρεθυμνιακού μας κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Παράλληλα υπήρξε και η πρώτη ένδειξη των προθέσεων των ανθρώπων της διοίκησης ως προς την δημιουργία του δυναμικού με το οποίο θα πορευόταν η ομάδα μας στην δεύτερη συνεχή χρονιά της στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο Παναγιώτης Παπιομίτογλου αν και είχε τις πρώτες του εμπειρίες στα Εθνικά πρωταθλήματα σε επίπεδο ανδρών, στους 4 από τους πέντε επίσημους αγώνες που πρόλαβαν να δώσουν οι «κυανόλευκοι» πριν διακοπεί εκ’ νέου κάθε αθλητική δραστηριότητα ανά την επικράτεια, έδειξε ότι μπορεί να σταθεί άνετα στους αγωνιστικούς χώρους και να προσφέρει σημαντικά στον τομέα της δημιουργίας.
Και αυτό γιατί εκτός από τις πολύτιμες «παραστάσεις» που είχε από τα πρωταθλήματα υποδομών, τις γνωστές «Κ» των Πλατανιά και ΟΦΗ σε επίπεδο Super League, διαθέτει και ένα σύνολο από στοιχεία που καθιστούν την ύπαρξη του ως μια αξιόλογη λύση στο ρόστερ μιας ομάδας.
Ο γεννημένος λίγο πριν την ολοκλήρωση του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού του 2001 (29/7) ακραίος μέσο-επιθετικός, με την ταχύτητα, την μαχητικότητα αλλά και τον πλουραλισμό στο γνωστό «χτίσιμο» της επιθετικής δραστηριότητας «έδωσε» δείγματα ταλέντου στα 314 λεπτά κατά τα οποία φόρεσε φέτος τα «κυανόλευκα» στις υποχρεώσεις των «δελφινιών» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και το κύπελλο Ερασιτεχνών.
Παράλληλα στο σύνολο τους έδειξε ότι έχει «γερά πνευμόνια», τα οποία θα μπορούσε να διαθέσει ακόμη και περισσότερο χρόνο από εκείνο που διήρκεσαν οι αναμετρήσεις του Ρεθυμνιακού μας.
«Αρχικά θέλω να πω πως το κλίμα της ομάδας είναι πολύ ζεστό, από τον πρόεδρο μέχρι και τον φροντιστή της.
Και φυσικά το ίδιο ισχύει και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, μέσα στα αποδυτήρια. Θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για την καλή πορεία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα», δήλωσε αρχικά ο νεαρός ακραίος μέσο – επιθετικός που έσπευσε να κάνει τον δικό του απολογισμό για την πορεία των «κυανόλευκων» μέχρι λίγο μετά την 1η Νοεμβρίου όταν κάθε αθλητική δραστηριότητα ανά την επικράτεια μπήκε σε καθεστώς αναστολής για μεγάλο χρονικό διάστημα.
«Έχουμε δύο νικηφόρα ματς από τα 4 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτό διότι σε κάθε αγώνα δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και βγάλαμε πράγματα που δουλέψαμε στις προπονήσεις», ανέφερε σχετικά ο νεαρός παίκτης.
Ο Παναγιώτης Παπιομίτογλου έγινε ακόμη πιο δεικτικός όταν αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που θα έχει η νέα και σε σύντομο χρονικό διάστημα διακοπή κάθε αθλητικής δραστηριότητας λόγω του Covid-19 τόσο για τους ποδοσφαιριστές, όσο και για τις ομάδες που επένδυσαν σε ένα ακόμη πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική κατηγορία και τον Κρητικό όμιλο.
«Όσον αφορά την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού θέλω να πω πως κάθε αθλητής και ομάδα επηρεάζεται καλώς η κακώς. Όμως εμείς έχουμε έναν έμπειρο γυμναστή, τον Ανδρέα Δρυγιαννάκη, που μας έχει δώσει πρόγραμμα μέχρι να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα όποτε γίνει αυτό.
Η ομάδα είναι πολύ πειθαρχημένη και πιστεύω ότι ακόμη και τώρα που ο καθένας μας δουλεύει ξεχωριστά όταν έρθει η ώρα να είμαστε ξανά σύνολο θα είμαστε ακόμη δυνατότερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος μέσος που ολοκλήρωσε δίνοντας τις ευχές του για την νέα χρονιά.
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τις ομάδες καλό κουράγιο και να μην τα παρατάνε.
Να δουλεύουν και να κάνουν υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν σίγουρα. Θα επιστρέψουμε σύντομα στα γήπεδα και θα κάνουμε ξανά αυτό που αγαπάμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook