ΠΟΑ: Webinar με τον Βαγγέλη Μπέκα

Ακόμα ένα webinar για την ακαδημία του ΠΟΑ.

Σε Webinar με ομιλητή τον Βαγγέλη Μπέκα, ο οποίος είναι προπονητής φυσικής κατάστασης των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι αθλητές της Ακαδημίας του ΠΟΑ, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται. Ο τίτλος του Webinar θα είναι “Psychology before the game + fun games” και θα διεξαχθεί σήμερα (07/02) στις 18:00 το απόγευμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Υπέυθυνος των Ακαδημιών του ΠΟΑ, Νίκος Μακράκης στην σελίδα του στο Facebook:

“Η “προπονητική” δεν είναι τόσο απλή διαδικασία όσο φαίνεται. Οι προβληματισμοί στις Ακαδημαϊκές κοινότητες είναι συνεχείς και μεγάλοι. Οι προπονητές και προϊστάμενοι “αυτών” θα πρέπει επίσης να προβληματίζονται αναιρώντας καθημερινά τον εαυτό τους. Έτσι θα βοηθήσουμε όλοι με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Γι αυτό στην ακαδημία μας , συνεχίζουμε τις ενημερώσεις και τις ομιλίες με ανθρώπους του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου, με στόχο να μείνουμε όλοι κοντά σε αυτό που αγαπάμε, να μείνουμε ενεργοί και παράλληλα να εκπαιδευτούμε από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες όπως ο Βαγγέλης Μπέκας.

Το webinar αφορά τους προπονητές της Ακαδημίας μας, ωστόσο, οποιοσδήποτε επιθυμεί να το παρακολουθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας. Αναμφισβήτητα από τους πιο πολύπλευρους, πολυτάλαντους και επικοινωνιακούς προπονητές φυσικής κατάστασης, ο οποίος έχει ήδη μεγάλη εμπειρία τόσο σε ανδρικές ομάδες υψηλού επιπέδου όσο και στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Το 8ο webinar, ακόμα ένα με μεγάλο ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθεί για την Ακαδημία μας σήμερα στις 18:00 το απόγευμα. Ομιλητής θα είναι ο Βαγγέλης Μπέκας, προπονητής φυσικής κατάστασης Ακαδημιών ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θέμα θα είναι: “Psychology before the game + fun games”.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook