Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΑΟΑΝ!

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με τον τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ισοφαρίζοντας δύο φορές, στο εναρκτήριο ματς της πρώτης αγωνιστικής των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου προηγήθηκε δύο φορές, όμως ο ΑΟΑΝ είχε ισάριθμες “απαντήσεις” και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο εναρκτήριο ματς της πρώτης αγωνιστικής των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΑΟΑΝ θα επιδιώξει πλέον την πρόκριση στην ρεβάνς του Αγίου Νικολάου (δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία). 

Το σκορ “άνοιξε” στο 11′  με τον Γκέκα να πλασάρει εύστοχα μέσα από την περιοχή. Όμως ο ΑΟΑΝ ισοφάρισε άμεσα, στο 16′ με σουτ του Μηνά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-1 στο 62΄σκοράροντας με πέναλτι του Γκέκα, που κέρδισε ο ίδιος.

Το τελικό 2-2 έγινε στο 76΄με φανταστικό σουτ του Σέχου, που μπήκε ως αλλαγή και δύο λεπτά αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει την ανατροπή!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Νομικός, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Γκέκας (73΄ Κιουτσεκτσίδης), Ελέζι (80΄ Καρατλίδης), Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια (89΄ Γάκης)

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Γιαγκιόζης, Γωνιωτάκης (63΄ Τσανάι), Ζέλιος, Φουκαράκης, Λάμπρου, Μπότε (86΄ Νοκάι), Κίττος, Μπαράτα (71΄ Σέχου), Μελισσόπουλος (86΄ Τζιλάι), Μηνάς, Χίσι

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook