Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρόδοτο: Τέλος ο Παπαματθαιάκης – Αναλαμβάνει ο Χατζησέβαστος

Η προοπτική της συμμετοχής στην Γ’ Εθνική φαίνεται πως απομακρύνεται για την ομάδα της Αλικαρνασσού που οδεύει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ ενώ όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Χατζησεβαστός αναλαμβάνει στην θέση του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Παρότι φαινόταν πως ο Ηρόδοτος, μετά από μια δύσκολη χρονιά στην Superleague 2 που έφερε και την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα, θα έκανε restart από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τα δεδομένα που δημιουργούνται διαφοροποιούν άρδην την κατάσταση και όλα δείχνουν ότι θ’ αγωνιστεί στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού που ήδη είχε ξεκινήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ανακοινώνοντας τις πρώτες προσθήκες για τη νέα χρονιά, αδυνατεί να τα καταφέρει οικονομικά με αποτέλεσμα η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ ν’ αποτελεί μονόδρομο για τον Ηρόδοτο.

Μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην δομή του Ηροδότου ενώ ήδη η πρώτη μεγάλη που έπεται είναι εκείνη της αποχώρησης του Μανώλη Παπαματθαιάκη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του athletic.gr, ο έμπειρος τεχνικός που είχε ανακοινωθεί και επίσημα μάλιστα από τον Ηρόδοτο, ενημέρωσε τα μέλη της διοικούσας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει παρότι είναι γνωστό το δέσιμο του με τον σύλλογο.

Παρότι ο ικανός προπονητής είχε δείξει κατανόηση στην δυσκολία του εγχειρήματος εξαρχής, παρότι ήταν βέβαιο το -5 στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, ενημέρωσε την διοίκηση του Ηροδότου και το πρόωρο διαζύγιο δεν αποκλείεται να πάρει μορφή μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, όλα δείχνουν πως θα είναι ο Γιάννης Χατζησεβαστός. που όπως διαβάσατε νωρίτερα από το athletic.gr, η καταρχήν συμφωνία του με τον ΑΟ Πύργου της Σαντορίνης ναυάγησε. Ο πρώην τεχνικός του Πόρου, όπως αποκάλυψε και το santorinisport.gr, ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΑΟ Πύργου πως δεν πρόκειται να δεχτεί την πρόταση της ομάδας καθώς προέκυψε ενδιαφέρον από ομάδα του Ηρακλείου και αυτή είναι ο Ηρόδοτος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook