Φιλική νίκη με 3-0 του Αλμυρού επί του Ηροδότου

Το παιχνίδι στην Ν. Αλικαρνασσό είχε συνολική διάρκεια 80 λεπτά (40 λεπτά το κάθε ημίχρονο).

Η ενημέρωση από τον Ηρόδοτο αναφέρει:
“Την πολύ καλή εικόνα στην επανάληψη και την ελπιδοφόρα εμφάνιση του ταλαντούχου εξτρέμ που επιστρέφει στη Νέα Αλικαρνασσό κρατούν οι “μπλε” από το πολύ δυνατό τεστ με την ομάδα του Γαζίου.
Άλλος Ηρόδοτος στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον ποιοτικό Αλμυρό, κέρδος ο Άγγελος Μάρα!
Βελτιώθηκαν πολύ στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιάννη Χατζησεβαστού που πλήρωσαν τα επιπόλαια λάθη τους στο πρώτο ημίχρονο, την νευρικότητα και την συνολικά κακή τους παρουσία, δεχόμενοι “φθηνά” γκολ, το πρώτο από τ’… αποδυτήρια!
Ανώτεροι στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Σουτζή, διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα τρία γκολ της νίκης τους (0-3) με τους Γιάννη Κοιλιάρα (1′), Λεόν Πιερτζιακόμι (16′) και τον κορυφαίο του γηπέδου μαζί με τον Πιερτζιακόμι, τον
Παραγουανό μεσοεπιθετικό (νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αλμυρού) Ρέγιες (30′).
Στην επανάληψη οι “μπλε” έβγαλαν ψυχή, πάθος και πράγματα που δουλεύονται στην προετοιμασία με τον Γιάννη Χατζησεβαστό να δίνει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά του συλλόγου (Μάρα, Καλλέργης, Μπαρδάκης, Βλαχάβας) με τον Μάρα να έχει πολύ καλή παρουσία, τον Βλαχάβα να έχει μια ωραία ενέργεια να σκοράρει (75′) και τον έμπειρο Βασίλη Μπάμπη να τραντάζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αλμυρού (78′).
Δημιούργησαν φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο οι “μπλε” και θα μπορούσαν να σκοράρουν. Από την άλλη σε πολύ υψηλό επίπεδο οι “πορτοκάλι”, επιβεβαίωσαν και στη Νέα Αλικαρνασσό ότι θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική με εξαιρετικές επιλογές παικτών.
Το παιχνίδι είχε συνολική διάρκεια 80 λεπτά (40 λεπτά το κάθε ημίχρονο).
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
-Στη σέντρα οι παίκτες του Αλμυρού με τον Βακράκο, ξεκίνησε το φιλικό στη Νέα Αλικαρνασσό.
1′ Ο Αλμυρός ανοίγει το σκορ. Ασίστ Ρέγιες, πλασέ Κοιλιάρα από αριστερά μέσα στην περιοχή, η μπάλα στην δεξιά γωνία του Ζαφείρη (0-1).
5′ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ Κοιλιάρα από δεξιά έξω.
10′ Κόρνερ Κοιλιάρα από δεξιά, κεφάλια του προωθημένου Γιαλούση στο δεύτερο δοκάρι έξω.
11′ Σουτ του Ρέγιες από το ύψος της περιοχής, δεν είχε πρόβλημα ο Ζαφείρης.
16′ Δεύτερο γκολ για τον Αλμυρό. Γύρισμα Βακράκου από δεξιά, πλασέ από κοντά του Πιερτζιακόμι στα δίχτυα (0-2).
20′ Βολέ του Πιερτζιακόμι με το δεξί, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ζαφείρη.
27′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Ασίστ Νάκα στον Γαρεφαλάκη που απέφυγε και τον Γκόγκο αλλά βρέθηκε πολύ πλάγια δεξιά, στην συνέχεια έδωσε στον Μπάμπη που σούταρε δυνατά,
εντυπωσιακή απόκρουση του Γκόγκου σε κόρνερ.
30′ Τρίτο γκολ για τον Αλμυρό. Ασίστ Λεόν, ψηλοκρεμαστό πλασέ Ρέγιες από δεξιά, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Ζαφείρη και κατέληξε στα δίχτυα (0-3). Διαμαρτυρήθηκαν ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ οι άνθρωποι του Ηροδότου.
34′ Σέντρα Ρέγιες από δεξιά, σκοράρει ο Βακράκος αλλά είναι και υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.
37′ Προσπάθεια Κοιλιάρα από αριστερά, γύρισε η μπάλα, δυνατό σουτ Κουτάντου έξω. Διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο Κοιλιάρας σε μαρκάρισμα του Φραγκουλάκη, καμία παράβαση η υπόδειξη του πρώτου βοηθού.
39′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο, πολύ γρήγορο βολέ Ζαφείρη, βρήκε τον Βεζιρτζόγλου, έπεσε πάνω του ο Γκόγκος, ζήτησαν πέναλτι οι άνθρωποι του Ηροδότου, συνεχίστηκε το παιχνίδι, γύρισμα στη συνέχεια του επιθετικού των “μπλε” έκοψαν οι αμυντικοί του Αλμυρού.
-Ημίχρονο στη Νέα Αλικαρνασσό, Ηρόδοτος – Αλμυρός 0-3.
-Στη σέντρα οι ποδοσφαιριστές του Ηροδότου, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.
43′ Σουτ Φραγκουλάκη από δεξιά με το αριστερό μπλόκαρε ο Γκόγκος.
46′ Ωραία σέντρα Μάρα από δεξιά, πήδηξε ο Αλμπάν στο δεύτερο δοκάρι αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το κεφάλι του.
-Ορεξάτος έχει μπει στην επανάληψη ο Ηρόδοτος.
52′ Νέα καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο, όμορφη σέντρα Μπάμπη από αριστερά, γυριστή κεφάλια Βεζιρτζόγλου έξω.
56′ Ο Βακράκος “έκλεψε” και έκανε το μακρινό σουτ, σε ετοιμότητα ο Ζαφείρης, μπλόκαρε την μπάλα.
60′ Ο Βακράκος βρήκε ωραία τον Νικολακάκη που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ζαφείρη, έκοψαν στην συνέχεια οι παίκτες του Ηροδότου.
75′ Ωραία ενέργεια και τεχνικό πλασέ Βλαχάβα από δεξισ, η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Αλμυρού.
78′ Δοκάρι για τον Ηρόδοτο. Απευθείας εκτέλεση φάουλ Μπάμπη με το αριστερό από δεξιά, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο της εστίας του Αλμυρού.
-Λήξη στη Νέα Αλικαρνασσό, τελικό αποτέλεσμα Ηρόδοτος – Αλμυρός 0-3.
Σφύριξε ο Κυριακόπουλος με βοηθούς τους Γαρεφαλάκη Κ. – Πετούση.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣΕΒΑΣΤΟΣ): Ζαφείρης, Νάκας (35′ λ.τ. Μαγάκης), Μπάμπης, Μουρτζάκης, Παγώνης, Κανδηλάκης, Τριάντης, Φραγκουλάκης, Αλμπάν, Γαρεφαλάκης, Βεζιρτζόγλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μάρα, Καλλέργης, Μπαρδάκης, Βλαχάβας.
ΑΛΜΥΡΟΣ (ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΟΥΤΖΗΣ): Γκόγκος, Καργιωτάκης (30′ Παρασκάκης), Πακιουφάκης, Παπαδομιχελάκης, Γιαλούσης, Βουιδάσκης, Ρέγιες, Πιερτζακόμι, Κουτάντος, Κοιλιάρας, Βακράκος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Ενγκουέμ, Κοκολογιαννάκης, Νικολακάκης, Ξενοκτιστάκης, Τζαγκαράκης, Θαλασσινός, Κοντογιάννης”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook