Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην έδρα του ο Αλμυρός

Οι Κρητικοί κατάφεραν να κερδίσουν με το εμφατικό 6-1 την ομάδα της Αγίας Παρασκευής και να επιστρέψουν ξανά, στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Μανώλη Σουτζή ήταν εκπληκτική, συντρίβοντας την Αγία Παρασκευή με 6-1, “σκαρφαλώνοντας” ξανά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Κέρι ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, ενώ η Αγία Παρασκευή ισοφάρισε στο 21′ με τον Δημητρούλα. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 36′ με τον Πιερτζιάκομι και στο 49′ ο Πατινιώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Στο 61ο λεπτό ο Χαντί διαμόρφωσε το 4-1 για τον Αλμυρό με τους Καστελλιανάκη (65′) και Κέρι (78′) να προσθέτουν δύο ακόμα γκολ για το τελικό 6-1.

Aλμυρός: Γκόγκος, Αγαπάκης (82′ Κοκολογιαννάκης), Ξενοκτιστάκης, Πατηνιώτης, Ενγκουέμ, Κοντογιάννης, Λεόν (67′ Βουϊδάσκης), Σουρνάκης (67′ Ρέγιες), Χαντί, Καστελλιανάκης (79′ Νικολακάκης), Κέρι (79′ Τουργαΐδης)

Αγία Παρασκευή: Αραμπατζής, Δημήτρουλας (67′ Σεφέρη), Ζάχος, Καστανιώτης, Κοντοές, Δημητρίου, Θεοδωρίδης, Κουτσουπιάς, Μπουμπουλλίμα, Χρυσανθακόπουλος (67′ Αντωνέας)

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook