Ηττήθηκε κι έπεσε 4ος ο Αλμυρός

Ο Αλμυρός έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο μισάωρο και το πλήρωσε στο παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0

Ο Αλμυρός πήγε στην έδρα του Άρη Πετρούπολης με στόχο να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν τα κατάφερε και θα επιστρέψει με άδεια χέρια στο Ηράκλειο. Στο 30’ ο Κέρι είδε την κόκκινη κάρτα και άφησε τον Αλμυρό με δέκα παίκτες, σε μία φάση που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Άρη. Στο 41’ ο Τσιλιγκίρης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 49’, ο Σκεντεράι «έγραψε» το 2-0 διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Άρης Πετρούπολης: Σικαλιάς, Τσουβαλτσίδης (84′ Μπαριαμπάς), Κορώνης (84′ Μενάι), Καρδάμης, Γκότοβος, Ντοη (78′ Μουστάκης), Σκεντεράι (65′ Φαρμάκης), Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης, Κρητικός (78 Κουέσι), Βλαχομήτρος.

Αλμυρός: Γκόγκος, Αγαπάκης (82′ Νικολακάκης), Πακιουφάκης, Γιαλούσης (68′ Σουρνάκης), Παπαδομιχελάκης, Κοντογιάννης, Ενγκουεμ, Χαντι (46′ Ξενοκτιστάκης), Πιερτζιακόμι (68′ Ρέγες), Κέρι, Καστελλιανάκης (46′ Τουργαϊδης).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook