Επισκοπή: “Φίλαθλοι, ελάτε στην Επισκοπή μας!

Η Ρεθυμνιώτικη ομάδα κάνει κάλεσμα σε όλους τους Κρητικούς φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” αυτή την Κυριακή (6/4) στις 16.00 ενόψει του κρίσιμου παιγνιδιού της 30ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, Επισκοπή – ΑΟΑΝ.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει:

“Ο ΑΟ Επισκοπής κάνει κάλεσμα σε όλους τους Κρητικούς φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” αυτή την Κυριακή (6/4) στις 16.00 ενόψει του κρίσιμου παιγνιδιού της 30ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, Επισκοπή – ΑΟΑΝ.

Αντιλαμβανόμενοι τη σπουδαιότητά του αλλά ακουμπώντας πάντοτε στα ποδοσφαιρικά ιδεώδη, τις αρχές και τις αξίες μας, κάνουμε κάλεσμα -εκτός φυσικά των φιλάθλων της Επισκοπής και του Ρεθύμνου μας- και εκείνων του Αγίου Νικολάου προκειμένου να δημιουργηθεί μια γνήσια φίλαθλη εστία στο φιλόξενο γήπεδό μας.

Δύο ομάδες στην ίδια θέση, με τα ίδια άγχη και ερωτηματικά, δύο ομάδες όμως Κρητικές που εκπροσωπούν επάξια -θέλουμε να πιστεύουμε- το νησί μας στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

Όποιος κι αν είναι ο νικητής, όποιος κι αν χαμογελάσει στο τέλος, κερδισμένο θα βγει το ποδόσφαιρο και το νησί μας αντίστοιχα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook