Ηρωικό διπλό του ΑΟΑΝ στο Ρέθυμνο με εννέα παίκτες!

Ο ΑΟΑΝ επικράτησε με 3-1 της Επισκοπής παρότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε δύο αποβολές

Ο ΑΟΑΝ κέρδισε 3-1 την Επισκοπή κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην Γ’ Εθνική, με την ομάδα του Ρεθύμνου να μένει πίσω. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι. Στο 24′ ο Φουκαράκης άνοιξε το σκορ και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο Χριστογιάννης διαμόρφωσε το 0-2.

Ο Οργκίτο μείωσε σε 1-2 σκοράροντας στο 47′ για την Επισκοπή και δύο λεπτά αργότερα ο Κάσα Καμαρά αποβλήθηκε. Παρότι ο ΑΟΑΝ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, άντεξε στην πίεση της Επισκοπής ακόμα και όταν ο Πήλιος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 9 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη για τον ΑΟΑΝ που θέλει να «σώσει» την κατηγορία.

Επισκοπή: Ψαρράς, Κεφαλάς, Οργκίτο, Πάτας, Συμεωνίδης, Χάιδος, Λέκα, Μεργέμογλου (84′ Ζαχαράκης), Γεωργιακάκης, Μπάρο, Σούλ (46′ Κουκούλης)

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Μουστάκης, Τσανάι, Χριστογιάννης, Αποστολόπουλος (54′ Αράνχα), Καμαρά, Σένκα (77′ Πλουσής), Φουκαράκης, Κατσικοκέρης, Νοκάι (70′ Πήλιος)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook