Παραμένει ζωντανός ο ΑΟΑΝ

Ο ΑΟΑΝ με το γκολ του Κατσικοκέρη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, πήρε ένα πολύτιμο βαθμό κόντρα στον Αλμυρό με σκορ 2-2.

ΑΟΑΝ και Αλμυρός αναδείχθηκαν ισόπαλοι στον Άγιο Νικόλαο με σκορ 2-2, για την 31η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους, έγινε από το αυτογκόλ του Χριστογιάννη μόλις στο 5′, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 38′ με τον Μαρινάκη.

Ο Αλμυρός ευτύχησε για δεύτερη φορά να πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση με το τέρμα του Πιερτζιάκομι στο 85′, όμως ο ΑΟΑΝ είχε απάντηση ξανά, καθώς ο Κατσικοκέρης στο 92′, “έγραψε” το τελικό 2-2.

Με αυτή την ισοπαλία ο ΑΟΑΝ παραμένει ζωντανός, όσον αφορά την παραμονή του στην κατηγορία, καθώς απέχει μόλις έναν βαθμό, από την αποφυγή της ζώνης του υποβιβασμού.

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Μουστάκης, Χριστογιάννης, Τσανάι, Αποστολόπουλος, Μαρινάκης, Σένκα, Φουκαράκης, Κατσικοκέρης, Νοκάι.

Αλμυρός: Γκόγκος, Αγαπάκης, Γιαλούσης, Παπαδομιχελάκης, Πατινιώτης, Ενγκούεμ, Βουϊδάσκης, Κοντογιάννης, Πιερτζιάκομι, Ρέγιες, Σουρνάκης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook