Οριστικά τρίτος ο Αλμυρός – Τελικός την τελευταία αγωνιστική για τον ΠΟΑ

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο Γάζι με τον Αλμυρό να παίρνει οριστικά την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και τον ΠΟΑ να βγαίνει «χαμένος»

Ο Αλμυρός επικράτησε του ΠΟΑ με 2-1 στο τελευταίο φετινό κρητικό ντέρμπι της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Γαζίου πήρε οριστικά την τρίτη θέση του πρωταθλήματος πίσω από Πανιώνιο και Εθνικό, ενώ ο ΠΟΑ χρειάζεται νίκη εκτός έδρας κόντρα στον υποβιβασμένο Περαμαϊκό την τελευταία αγωνιστική για να σωθεί.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ με αυτογκόλ ο Νάτος, με τον ΠΟΑ να ισοφαρίζει άμεσα, στο 17’ με τον Παχή. Οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τον Ρέγιες να κάνει το 2-1 στο 44’. Ένα λεπτό αργότερα ο ΠΟΑ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νάτου, με την αριθμητική ισορροπία να επανέρχεται στο 71’, όταν αποβλήθηκε ο Πακιουφάκης για τον Αλμυρό. Παρότι η ομάδα του Ατσαλένιου πάλεψε, δεν βρήκε το γκολ, με τον Αλμυρό να παίρνει τη νίκη.

Αλμυρός: Γκόγκος, Γιαλούσης, Ξενοκτιστάκης, Πατινιώτης, Ενγουέμ, Κοντογιάννης (66’ Βουιδάσκης), Πιερτζιάκομι (85’ Νικολακάκης), Ρέγιες (66’ Τουργαΐδης), Σουρνάκης (85’ Τσαγκαράκης), Καστελλιανάκης (73’ Τζαγκαράκης), Πακιουφάκης

ΠΟΑ: Καβουσάκης, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Νάτος, Αρκιλέσι (67’ Χαρίτος), Ζέλιος (67’ Ψαρράς), Κερμενίδης, Νύκταρης, Παχής (58’ Βοργιάς), Μέμος (46’ Κασσωτάκης), Σφυρογιαννάκης (21’ Γιακουμάκης)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook