Γεωργιάδης: «Οι παίκτες μας έχουν θυσιαστεί με όλους τους το “είναι”»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Πανιώνιου, Κώστα Γεωργιάδη, μετά την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Επισκοπή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: Το δείχνει η βαθμολογική διαφορά από τον 2ο Εθνικό αλλά και η αναγνώριση όλων των συλλόγων όπου κι αν έχουμε ταξιδέψει για να παίξουμε. Επίσης η αναγνώριση του κόσμου του Πανιωνίου που αξίζει να χαρεί γιατί έχει περάσει πολλά.
Το ότι έπερεπε να το πετύχουμε (την κατάκτηση του πρωταθλήματος) δημιουργούσε μία πίεση. Επιλέχθηκαν όμως προπονητές και παίκτες που θεωρώ ότι είχαν τον τρόπο για να φτάσουν στον στόχο. Επιπλέον, μας έδωσε ένα ακόμα κίνητρο η αποτυχία των προηγούμενων ετών για να τα καταφέρουμε. Χρειάστηκαν τα στοιχεία της συγκέντρωσης, της αποφασιστικότητας και της αγάπης. Αγάπη σημαίνει θυσία και οι παίκτες μας έχουν θυσιαστεί με όλο τους το “είναι” γι’ αυτόν τον σκοπό.”

Ερωτηθείς για την περιφέρεια και την Επισκοπή, ο νεαρός κόουτς τόνισε: “Η περιφέρεια είναι το πιο σημαντικό, η βάση του ελληνικού ποδοσφαίρου θεωρώ. Πρέπει να πω επίσης ότι, η Κρήτη έχει δείξει τον δέοντα σεβαμό προς το ίδιο το ποδόσφαιρο. Επίσης έχει δείξει στην ομάδα μας τον απόλυτο σεβασμό αλλά και στα πρόσωπα των μελών της.
Το είδαμε και εδώ στην Επισκοπή και τους ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία που μας επέδειξαν. Είναι παράδειγμα προς μίμηση τέτοιες φιλοξενίες. Νιώσαμε οικεία και το απολαύσαμε.
Η Επισκοπή είναι ένα κομμάτι της περιφέρειας και παρ’ όλο που θα βρεθεί στις τοπικές κατηγορίες έχει τη βάση για να επιστρέψει.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook