ΠΟΑ: Επισκέφτηκε το 36ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Σάκης Ανδρεαδάκης και οι ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης και Μιχάλης Παχής, βρέθηκαν σήμερα στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

H ενημέρωση αναφέρει:

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σάκη Ανδρεαδάκη και τους ποδοσφαιριστές Κωνσταντίνο Καλαϊτζάκη και Μιχάλη Παχή βρέθηκε σήμερα στο 36ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Πρόκειται για το Σχολείο που εδώ και χρόνια υπηρετεί και ο δικός μας Μανόλης Ρωμανάκης, μια “σημαία” για τον ΠΟΑ.

Μαζί τους και ο δημοσιογράφος – συγγραφέας του βιβλίου “Οκτώ δεκαετίες ΠΟΑ-Ενα αληθινό μικρασιάτικο παραμύθι”, Γιώργος Μιμίκος που αμέσως μετά το καλωσόρισμα από τον διευθυντή του Σχολείου κ.Τερζάκη, μίλησε στους μικρούς μαθητές για το περιεχομενο του, τη σχέση του ΠΟΑ με τις αλησμόνητες πατρίδες και τη Μικρά Ασία, τον λόγο που η ομάδα του Ατσαλενιου έχει σήμα το αμπελόφυλλο αλλά και τα οφέλη που έχει ο αθλητισμός όταν τον συνδυάζεις με το διάβασμα!

Το βιβλιο μπήκε στη βιβλιοθήκη του Σχολείου ενώ τα παιδιά άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τον συγγραφέα και ενημερώθηκαν (καθώς ρωτησαν) ότι μπορούν να το αποκτήσουν από το γηπεδο της ομάδας του προσφυγικού προαστίου. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σάκης Ανδρεαδάκης που κάλεσε τα παιδιά στο τουρνουά “Γιάννης Καλεμπουμπας” το οποίο ξεκινάει τη Μεγάλη Δευτέρα στο Ατσαλένιο, ενώ παρέδωσε για λογαριασμό του ΠΟΑ στον κ. Τερζάκη μια φανέλα της ομάδας (επετειακή των 70 χρόνων).

Τελευταίος μίλησε από πλευράς ποδοσφαιριστών ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης που είπε στα παιδιά πως και αυτός υπήρξε μαθητής στο συγκεκριμένο Δημοτικό ενώ παράλληλα με το κάλεσμα για το τουρνουά “Γιαννης Καλεμπουμπας” κάλεσε τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό να γίνουν μέλη της Ακαδημίας της ομάδας!

Τα περισσότερα παιδιά γνώριζαν τον ΠΟΑ ενώ κάποια από αυτά ανήκουν ήδη στην Ακαδημία του.

Η εκδήλωση έκλεισε με το ζεστό τους χειροκρότημα και ευχές εκατέρωθεν για “καλή Ανάσταση”! Το 36ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου βρίσκεται στην οδό Αλαμάνας, στον Άνω Μασταμπα, αρκετά κοντά δηλαδή στη Λεωφόρο Ιωνίας και το χωρίζουν λίγα μέτρα από το γειτονικό Ατσαλενιο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook