ΑΟΑΝ: «Όλοι μαζί για τον επόμενο στόχο μας»

Με ανακοίνωση του ο ΑΟΑΝ, καλεί του φιλάθλους της ομάδας να παρευρεθούν την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο, για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, στην αναμέτρηση κυπέλλου κόντρα στη Νεάπολη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Μπορεί ο μεγάλος στόχος της χρονιάς για την ομάδα να επετεύχθη, έστω και με μικρή καθυστέρηση απ’ ότι της άξιζε και είχαμε υπολογίσει και δεν είναι άλλος από αυτόν της παραμονής στη Γ’ εθνική, όμως οι υποχρεώσεις συνεχίζονται την Μ.Τετάρτη με εντός έδρας παιχνίδι και τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Λασιθίου απέναντι στην ΑΕ Νεάπολης.
Στην αναμέτρηση η οποία θα ξεκινήσει στις 15.00 στο στάδιο του Αγίου Νικολάου, οφείλουμε να δώσουμε όλοι το παρόν, τόσο για να χειροκροτήσουμε τους παίκτες για την μεγάλη και επιτυχημένη προσπάθεια τους στη δύσκολη αποστολή που είχαν στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής, όσο και για να κάνουν το τελευταίο βήμα πριν τον τελικό, εκεί που θέλουμε όλοι μας να κλείσει η σεζόν με την κατάκτηση του τροπαίου. Άλλωστε είναι πιθανόν αυτό να αποτελέσει το τελευταίο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας, μέσα στο γήπεδο μας (δεν έχει οριστεί έδρα για τον τελικό), γι’ αυτό και η εικόνα σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδα, αξίζει να είναι όπως την έχουμε συνηθίσει!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook