Το ξεχωριστό “ευχαριστώ” του ΠΟΑ!

Η οικογένεια του ΠΟΑ με ανακοίνωσή της, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς όλους σε όσους συνέδραμαν, ώστε να υλοποιηθεί με επιτυχία το 2ο τουρνουά “Γιάννης Καλέμπουμπας”.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Σε συνέχεια της επιτυχούς υλοποίησης του 2ου τουρνουά ποδοσφαίρου “Γιάννης Καλέμπουμπας”, η οικογένεια του Π.Ο.Ατσαλένιου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει θερμές ευχαριστίες προς όλους όσους συνέδραμαν στο αποτέλεσμα αυτό.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Κρήτης και τους κυρίους Σταύρο Αρναουτάκη (Περιφερειάρχη Κρήτης) και Νίκο Συριγωνάκη (Αντιπεριφερειάρχης) καθώς η συμβολή τους στη διοργάνωση ήταν για ακόμη μια φορά καθοριστική.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και την Επιτροπή Διαιτησίας καθώς συνέβαλαν τα μέγιστα στην εύρυθμη διεξαγωγή των παιχνιδιών του τουρνουά.

Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στις ακαδημίες της Κρήτης, ΕΡΓΟΤΕΛΗ – ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – LIDO SOCCER, που για ακόμα μια φορά αγκάλιασαν με αγάπη την εν λόγω δράση.

Τέλος, χαιρετούμε με σεβασμό την σπουδαία παρουσία των ΠΑΕ ΟΦΗ και ΠΑΟΚ που με την ποιότητα και το αγωνιστικό επίπεδο που διαθέτουν έδωσαν μια ξεχωριστή αίγλη στο τουρνουά.

Είμαστε σίγουροι πως με την υποστήριξή σας θα μπορέσουμε να διοργανώσουμε και το 3ο τουρνουά Γιάννης Καλέμπουμπας ώστε να καταστήσουμε την εν λόγω εκδήλωση σε έναν θεσμό αλληλεπίδρασης διαφορετικών προσεγγίσεων στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και την ανάδειξη του ταλέντου που χαρακτηρίζει τις συγκεκριμένες ηλικίες.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος, το Δ/Σ, και η Τεχνική Διεύθυνση της Ακαδημίας Π.Ο ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook