Θολό το τοπίο στην Φούτμπολ Λιγκ

Στην προκήρυξη, που έχει δοθεί στις ομάδες, για το νέο πρωτάθλημ α δεν αποσαφηνίζεται, αάν θα είναι χωρισμένο σε δύο Ομίλους, αλλά υπάρχει αναφορά για 22 ομάδες.

Μάλιστα, σε όλες τις ομάδες, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται και ο Πλατανιάς, έχει αποσταλεί ήδη η προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα.

Σε αυτήν δεν αποσαφηνίζεται εάν θα είναι χωρισμένο σε δύο ομίλους, αλλά υπάρχει αναφορά για 22 ομάδες. Ανάμεσα τους όμως σημειώνουμε ότι περιλαμβάνεται και ο Πλατανιάς, ο οποίος για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα λάβει μέρος όπου το πιθανότερο είναι πως δεν…

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετικά με τις ομάδες που θα απαρτίζουν την μεθεπόμενη περίοδο 2021-22 το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αυτές θα είναι 16Τέσσερις θα ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ 2, οι έξι τελευταίες (από τη 17η έως και την 22η θέση) θα υποβιβαστούν στην Γ’ Εθνική, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι γίνεται αναφορά για άνοδο τεσσάρων ομάδων από την Γ’ Εθνική, όταν όπως είναι γνωστό, οι όμιλοι στην Γ’ Εθνική είναι συνολικά 10!

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να διεξαχθεί Διοικητικό Συμβούλιο στην Φούτμπολ Λιγκ προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα, αλλά σε πρώτη φάση η (πολυσέλιδη) προκήρυξη έχει αποσταλεί στις ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και σε αυτές από την Κρήτη (ΟΦΙ, Επισκοπή, Πλατανιάς). Ο δε ΟΦΙ, όπως έχουμε γράψει, βρίσκεται σε αναμονή διότι μπορεί να προκύψει ζήτημα προσεχώς με μία ομάδα εκτός από τον Πλατανιά που είναι πιθανό να αποσυρθεί παρότι έχει δηλώσει συμμετοχή…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook