Επισκοπή: Με καλή διάθεση και απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία

Οι ποδοσφαιριστές του Γιάσμινκο Βέλιτς παρουσιάστηκαν με πολύ καλή διάθεση στη σημερινή (27/10) τους προπόνηση, μετά τη νίκη επί των Χανίων.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Επισκοπής ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν της Football League.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας οι ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν με πολύ καλή διάθεση καθώς προέρχονται από την φιλική επικράτηση επί των Χανίων με 1-0.

Το πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει ο Γιάσμινκο Βέλιτς και ακολούθησαν οι παίκτες του περιείχε οικογενειακό “διπλό” και διήρκησε λίγο παραπάνω 90 λεπτά. Το παιχνίδι μεταξύ των παικτών της ομάδας που έγινε στο γήπεδο Μισιρίων ήταν αρκετά εντυπωσιακό, καθώς μπήκαν πολλά όμορφα γκολ, έγιναν κάποιες καταπληκτικές αποκρούσεις από τους τερματοφύλακες αλλά και γενικότερα περιείχε αρκετές όμορφες φάσεις.

Από την άλλη όμως, το πρόγραμμα της ομάδας του Ρεθύμνου δεν ακολούθησαν τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Λίμα (θλάση στον αριστερό δικέφαλο), Πέδρο Μάτος (τράβηγμα στον αριστερό τετρακέφαλο) και Νάνι (τράβηγμα στον δεξί τετρακέφαλο).

Από εκεί και πέρα, ο Βλάσης Ανδρικόπουλος νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση, οι οποίες αντιμετωπίζονται με φυσικοθεραπείες και δεν του απαγορεύουν να παίρνει μέρος στις προπονήσεις. Ο Βέλιτς επίσης υπολογίζει κανινικά και τον Τσόφλιο, ο οποίος αγωνίστηκε στο φιλικό με τα Χανιά και νιώθει εντελώς καλά.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook