Επιστροφή στις προπονήσεις για την Επισκοπή

Με τεστ covid-19 και συγκρατημένη αισιοδοξία επέστρεψαν στις προπονήσει οι παίκτες της Επισκοπής.

Η ΠΑΕ Επισκοπή επέστρεψε σήμερα (24/02) στις προπονήσεις, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League. Ο ιατρός κ. Μανώλης Τσαγκαράκης υπέβαλλε σε τεστ, προπονητικό σταφ, ποδοσφαιριστές και προσωπικό, με την ομάδα να ενημερώνει πως όλοι βρέθηκαν αρνητικοί, συνεπώς ήταν σε θέση να μπουν στο γήπεδο.

Η ενημέρωση της ομάδας για την προπόνηση έχει ως εξής:

“Αρχικά, ο ένας εκ των συνεργατών στο προπονητικό σταφ, Μπρούνο Φερέιρα πήρε τους παίκτες για το ζέσταμα και έπειτα, ακολούθησαν συνδυαστικές ασκήσεις υπό την επίβλεψη του Ράικο Γιάνγιανιν και φυσικά του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Οι παίκτες επιδόθηκαν και σε διατήρηση μπάλας σε μικρό χώρο ενώ ταυτόχρονα, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιώργος Χαρλαύτης δούλευε με τους Βουτσελά, Δήμιζα και Μανιαδάκη ατομική… Ως γνωστό, ο Χανιώτης τερματοφύλακας, Μανώλης Καλογεράκης που έδωσε το “παρών” και υποβλήθηκε σε τεστ-covid, παρακολούθησε την προπόνηση από απόσταση αφού, εδώ και ενάμισι μήνα κάνει την αποκατάστασή του μετά την επέμβαση που έκανε στον πρόσθιο χιαστό.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτή η πρώτη προπόνηση περιείχε αρκετή ώρα οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.”

“Είδαμε μετά από πολύ καιρό τους ποδοσφαιριστές μας. Χαρήκαμε που συναντηθήκαμε ενώ όπως αντιλαμβάνεστε, χαρήκαμε επίσης όλοι που ιδρώσαμε λίγο… Πλέον, υπάρχει επικείμενη ημερομηνία έναρξης για το πρωτάθλημα. Αυτό που μένει είναι να μπορέσουμε να καλύψουμε το χαμένο χρονικό διάστημα και, βλέποντας και κάνοντας καθώς δεν ξέρουμε τί αλλο μπορεί να συμβεί”. είπε ο Γιάσμινκο Βέλιτς.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook