Και πάλι στην… κόλαση

Όνειρο ήταν και πάει η έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ και η επανέναρξη της Γ Εθνικής, μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Υφυπουργού πολιτικής προστασίας.

Το… “πινγκ – πονγκ” από τον “Παράδεισο στην Κόλαση” συνεχίζεται…

Βάσει των όσων ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς θα συνεχιστούν μόνο τα πρωταθλήματα της Super League, Super League 2, Basket League (Α1 Μπάσκετ) και Volley League (βόλεϊ Ανδρών).

Όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα μπαίνουν και πάλι στον «πάγο»….

Μεταξύ άλλων, το πρωτάθλημα της Α1 πόλο διακόπτεται με το που ξεκίνησε, καθώς την Τετάρτη διεξήχθη η πρώτη αγωνιστική μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες, ενώ το Σαββατοκύριακο θα ακολουθούσε η επόμενη!

– Στην Football League οι ομάδες ανέμεναν το σήμα προκειμένου να ξεκινήσουν, έχοντας αρχίσει ήδη εδώ και καιρό να πραγματοποιούν ομαδικές προπονήσεις αλλά και παράλληλα να πληρώνουν τα πανάκριβα μοριακά τεστ!

– Στην Γ’ Εθνική τα πράγματα εκεί είναι ακόμα χειρότερα καθώς χθες έληγε η διορία για τις δηλώσεις συμμετοχής, με την ΕΠΟ να προειδοποιεί ότι όσες ομάδες δε δηλώνουν συμμετοχή θα υποβιβαστούν στα τοπικά!

– Στην Α1 γυναικών επίσης το πρωτάθλημα θα άρχιζε το Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, οι ομάδες είχαν ήδη προγραμματίσει την ενίσχυση τους!

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook