Νίκη Βόλου – Αιγάλεω 1-2

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον Νότιο όμιλο της Football League το Αιγάλεω που έφυγε με διπλό, 2-1 από το Πανθεσσαλικό επί της Νίκης Βόλου.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τσιλιγγίρη. Στην παράβαση είχε υποπέσει ο Ντομίνγκεθ που έκανε χέρι.

Με τον ίδιο τρόπο ήρθε η απάντηση για τη Νίκη Βόλου στο 76′ με τον Γκαρσία να κάνει το 1-1 ύστερα από χέρι που έκανε ο Μαχαίρας.

Κι ενώ όλο έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο, με τη συμπλήρωση 90 λεπτών ο Μπουρλάκης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 για το Αιγάλεω.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Περιστερίδης, Τσιμπούκας, Μπαλάφας (62′ Σαλαμούρας), Αλιατίδης, Πολίμος (90+4′ λ.τρ. Πολίμος), Αργύρης, Μέτσε, Ντομίνγκεθ, Γκαρσία, Κρουθ, Γκονζάλες (84′ Τσιώλης).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Παπανικόλας, Οικονομόπουλος, Αναστασίου, Μαχαίρας, Λάσκαρης (84′ Κασνέτση), Σταματάκης, Τσίτσαρης (54′ Μπουρλάκης), Τσιλιγγίρης (75′ Χαντί), Μπαρμπαρούσης.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook