Βουτσελάς: “Να γίνουμε αφεντικό του αγώνα”

Ο τερματοφύλακας της Επισκοπής μίλησε για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Μετά την καλή του εμφάνιση στην πρώτη αγωνιστική και την έδρα της Ρόδου, ο Νίκος Βουτσελάς σχολίασε με δηλώσεις του το επόμενο παιχνίδι της Επισκοπής, αυτό κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη. Ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, λέγοντας επίσης πως στο παιχνίδι με τη Ρόδο, η Επισκοπή ήταν η ομάδα που έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Βουτσελάς:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα:

“Όποιες και να είναι οι δυσκολίες, όσοι παίξουμε θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας για να καλύψουμε τα όποια κενά υπάρξουν.
Στη Ρόδο πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα άσχετα από το γεγονός ότι αξίζαμε τη νίκη. Με τον Αστέρα παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να μην κοιτάζουμε τί συμβαίνει απ’ έξω και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα για να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να το δείξουμε έμπρακτα ότι εμείς μπορούμε να είμαστε το αφεντικό του αγώνα.”

Για τον αγώνα με τη Ρόδο:

“Χαίρομαι που ξεκίνησα στη Ρόδο και που όλα πήγαν καλά. Αυτό όμως, πάει τέλειωσε. Τώρα έχουμε τον Αστέρα και ξεκινάμε ξανά από το “μηδέν”. Εγώ από τη μεριά μου θα προσπαθώ να είμαι έτοιμος και φυσικά συνεχώς στις βλέψεις του προπονητή. Ως Επισκοπή, είμαστε εδώ για να κάνουμε μια καλή πορεία. Στο εγγύς μέλλον θα δείξουμε από τί μέταλλο είμαστε φτιαγμένοι.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook