Μεγάλο διπλό στο Αιγάλεω με ανατροπή η Επισκοπή!

Η Επισκοπή έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Στ. Μαυροθαλασσίτης», επικρατώντας με 3-1 του Αιγάλεω!

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Επισκοπή κατάφερε να το ανατρέψει και να πάρει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Football League. Το παιχνίδι έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου.

Το Αιγάλεω άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Μπαρμπαρούση, όμως η Επισκοπή είχε καταφέρει να ανατρέψει το σκορ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Αρχικά, ο Θοδωρής Τσιριγώτης ισοφάρισε στο 33’ με πλασέ, ενώ ο ίδιος παίκτης έφερε «τούμπα» το ματς στο 45’, σκοράροντας ξανά με πλασέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή έδειξε πόσο πολύ ήθελε τη νίκη, σκοράροντας ακόμα μία φορά στο 53’ με τον Ανδρέου να κάνει το 3-1 με κεφαλιά. Παρά τις πολλές απουσίες τους, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να πιέσουν για να μειώσουν το σκορ, όμως δεν τα κατάφεραν, καθώς ο ρυθμός έπεσε και το 3-1 έμεινε έως το φινάλε. Πρώτο «διπλό» λοιπόν για την Επισκοπή που έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα.

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Σταματάκης, Αναστασίου (63′ Οκάν), Οικονομόπουλος, Βλάχος, Μαχαίρας (78′ Κασνέτσι), Γουερέ, Λάσκαρης (46′ Χαντί) Μπαρμπαρούσης, Τσίτσαρης, Τσιλιγκίρης.

Επισκοπή (Γιαμίσκο Βέλιτς): Δήμιζας, Καραγιάννης, Λάμτσε, Ανδρέου, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος (84′ Ανυφαντάκης), Πολυχρόνης, Σουμπασάκης, Λίμα, Ρόχα (88 Τσόφλιος), Τσιριγώτης (90+5′ Βαρουξής).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook