Καραγιάννης: “Είμαστε σε μια πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση”

Για την πολύ καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Επισκοπή, μίλησε ο Ηλίας Καραγιάννης.

Η Επισκοπή αντιμετωπίζει την Κυριακή (18/04) τον Ιάλυσο στη Ρόδο, για την 6η αγωνιστική της Football League. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και η ψυχολογία βρίσκεται ψηλά, μετά το “διπλό” στο Αιγάλεω. Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο Ηλίας Καραγιάννης με τις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 29χρονος δεξιός μπακ:

“Είμαστε σε μια πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση μετά από ένα δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι το Αιγάλεω. Τώρα το ματς κόντρα στον Ιάλυσο είναι διαφορετικό και κρύβει “παγίδες”. Το γεγονός ότι η ροδίτικη ομάδα έχασε από τον Ασπρόπυργο (3-0) δεν σημαίνει κάτι. Σίγουρα σημαίνει ότι και ο Ασπρόπυργος είναι όντως ένα εξίσου σπουδαίο σύνολο.

Εμείς οφείλουμε να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, το δικό μας σχέδιο για να επιδιώξουμε ό,τι κάνουμε παντού. Να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Δεν παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο Ιάλυσος είναι μια καλή ομάδα. Το δείχνουν και τα αποτελέσματά του. Κι εμείς όμως είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Και στα προηγούμενα ματς δείξαμε ό,τι περίπου και στο Αιγάλεω. Απλώς δεν ήρθαν τα αποτελέσματα που θέλαμε. Απλά, την περασμένη Τετάρτη είχαμε το καθαρό μυαλό να φτάσουμε στην ανατροπή. Είναι βέβαιο όμως ότι και στα προηγούμενα ματς δείξαμε τις δυνατότητές μας. Ίσως απλά να έπρεπε να αντιδράσουμε με περισσότερο εγωισμό.

Για τον ίδιο και το πως καταφέρνει να ανταποκρίνεται στα δύσκολα: “Αυτή είναι η δουλειά μου. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είσαι καλά με τον ίδιο σου τον εαυτό.  Αν το νιώθεις, τότε βγαίνει και στο γήπεδο. Σημασία βέβαια είναι να μπορείς κάνεις στο γήπεδο αυτά που θέλει ο προπονητής και η ομάδα σου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook