Για ακόμα ένα μεγάλο «διπλό»

Η Επισκοπή αντιμετωπίζει τον Ιάλυσο στη Ρόδο, θέλοντας να πάρει ακόμα ένα μεγάλο «διπλό» μετά από εκείνο στο Αιγάλεω. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Football League.

Για δεύτερη φορά φέτος (μετά το 0-0 με τη Ρόδο), η Επισκοπή αγωνίζεται στη Ρόδο, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ιάλυσο. Προερχόμενοι από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με το Αιγάλεω, η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς θέλει να «χτίσει» στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα και να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία του Νοτίου Ομίλου. Εκτός για το σημερινό παιχνίδι έχει μείνει ο Χρουσιέλ που ταλαιπωρείται από μία θλάση πρώτου βαθμού, όμως από εκεί και πέρα η ομάδα του Ρεθύμνου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Οι 20 που έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή για Ρόδο είναι οι εξής: Βουτσελάς, Δήμιζας, Ανδρικόπουλος, Καραγιάννης, Γιαννιώτης, Λάμτσε, Ανδρέου, Γιαννούτσος, Ανυφαντάκης, Κουτάντος, Πολυχρόνης, Παναγιωτίδης, Καφετζής, Νάνι, Λίμα, Τσιριγώτης, Τσόφλιος, Σουμπασάκης, Βαρουξάκης, Γεωργούσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στο Νότιο Όμιλο:

Σάββατο 17/04

Καλαμάτα – Νίκη Βόλου 0-0

 

Κυριακή 18/04

14:00 Σαντορίνη-Ασπρόπυργος

Διαιτητής: Κόκκορης (Αρκαδίας). Βοηθοί: Φίλος (Βοιωτίας) – Τσολακίδης (Αθηνών). 4ος διαιτητής: Μαχαίρας (Αθηνών).

 

14:30 Ρόδος-Αιγάλεω

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας). Βοηθοί: Οικονόμου Σπ. (Αχαΐας) – Καραθανάσης (Αν. Αττικής). 4ος διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης).

 

15:00 Ιάλυσος-Επισκοπή

Διαιτητής: Στάμος (Αθηνών). Βοηθοί: Παγουρτζής – Χρηστάκος (Πειραιά). 4ος διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών).

 

15:00 Αστέρας Βλαχιώτη-Καλλιθέα

Διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας). Βοηθοί: Δελής (Βοιωτίας) – Ψύλλος (Λέσβου)

4ος διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook