Σαντορίνη: Αρνητικά τα τεστ – Η αποστολή για Επισκοπή

Ο Νίκος Παντέλης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει την Παρασκευή από τη Σαντορίνη για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Επισκοπή.

Η Σαντορίνη φιλοξενείται από την Επισκοπή για την 7η αγωνιστική της Football League, το Σάββατο 24 Απριλίου. Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο (23/04) ακτοπλοϊκώς από τη Σαντορίνη με προορισμό το Ηράκλειο και από εκεί θα μεταβεί στην πόλη του Ρεθύμνου και η επιστροφή θα γίνει την Κυριακή.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης που θα συνοδεύσουν την αποστολή υποβλήθηκαν σήμερα (22/04) στα καθιερωμένα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο «Πρόληψη» με όλα τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Η αποστολή για τον αγώνα με την Επισκοπή, όπως ανακοινώθηκε από τον προπονητή της Σαντορίνης Νίκο Παντέλη: Ανδριόλας, Κωστόπουλος, Παπατζίκος, Παπαζαχαρίας, Ερρίκος, Σιμιτσής, Γιουκούδης, Μπουντόπουλος, Μηνάς, Μπιρμπίλη, Δερμιτζάκης, Καράμπελας, Πουρναράς, Ιβανίδης, Λάμπρου, Παντίδος, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Μαλάι, Κανούλας, Κουρέλλας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook