Τσόφλιος: “Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να καθιερωθούμε στην 4άδα”

Όσα είπε ο επιθετικός της Επισκοπής, Γιώργος Τσόφλιος ενόψει του παιχνιδιού με το Αιγάλεω.

Τη σημασία του παιχνιδιού κόντρα στο Αιγάλεω επεσήμανε ο Γιώργος Τσόφλιος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής. Ο 26χρονος επιθετικός χαρακτήρισε την κατάκτηση των 3 βαθμών αναγκαία, για να καθιερωθεί σε μεγάλο βαθμό η Επισκοπή στις πρώτες 4 ομάδες του Νοτίου ομίλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τσόφλιος:

“Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα με τον Ασπρόπυργο (1-1). Το Αιγάλεω είναι αρκετά δυσκολότερο. Χρειάζόμαστε τους τρεις βαθμούς για να καθιερωθούμε σε -μεγάλο βαθμό- στην πρώτη 4αδα. Αν κερδίσει το Αιγάλεω που δεν θέλω να το σκέφτομαι, μπαίνει κι αυτό στο κόλπο.

Τώρα που και η κόπωση είναι μεγάλη και φυσιολογική για την εποχή αλλά και για το γεγονός ότι εμείς είχαμε το πιο βαρύ πρόγραμμα απ’ όλους τον τελευταίο καιρό (6 ματς 18 ημέρες) είναι όλα πιο δύσκολα, ένα παραπάνω και στο ότι παίζουμε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες με ζέστη και υγρασία. Το Αιγάλεω δείχνει μία σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το ματς του α’ γύρου οπότε, καθίσταται πιο δύσκολο. Νομίζω ότι θα γίνει ένα κλειστό παιγνίδι αλλά θα έχει ρυθμό.”

Όσο για τον ίδιο και τις επιδιώξεις του, τόνισε: “Τον τελευταίο καιρό βρίσκω πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Δίνω τα πάντα για την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει το γκολ. Σύντομα θα έρθει κι αυτό για να βοηθήσω ουσιαστικά την ομάδα μου. Το γκολ είναι λογικό να βρίσκεται στους προσωπικούς μου στόχους.”

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook