Bέλιτς: “Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά”

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή μέχρι τώρα πορεία της Επισκοπής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το 0-0 με Αιγάλεω:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο όσο και ανταγωνιστικό ματς απέναντι σ’ έναν πολύ καλό αντίπαλο. Το Αιγάλεω έχει επενδύσει στη Football League κάτι που το είχαμε διαπιστώσει άλλωστε και από το ματς του πρώτου γύρου.

Οι συνθήκες το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο από τη στιγμή που εμείς αγωνιζόμασταν πριν από τέσσερις μέρες (με Ασπρόπυργο), ενώ το Αιγάλεω επέστρεφε από κανονική ροή αγώνων Κυριακή με Κυριακή.

Νομίζω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, με ευκολία φτάναμε στο ύψος της αντίπαλης περιοχής, αλλά εκεί μας έλειψε η επιθετικότητα και η αποφασιστικότητα που έπρεπε. Όλα αυτά ως τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Από και πέρα, σίγουρα μας αναστάτωσε η μεγάλη ευκαιρία των αντιπάλων (μιλάμε για τη μία και μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα) αν θυμάμαι καλά. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και πήγαμε στο ημίχρονο όπου μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές και ζητήσαμε να φέρουμε το ματς σε ισορροπία εκεί που θέλαμε δηλαδή ούτως ώστε να κυνηγήσουμε τη νίκη. Δ

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Σίγουρα τα συνεχόμενα ματς από ένα σημείο και μετά, φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και με την καλύτερη δυνατή ετοιμότητα τα τελευταία τέσσερα παιγνίδια προσπαθώντας να κάνουμε ό,τι μπορούμε γι’ αυτά.

Επί της ουσίας, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία που διαγράφει η ομάδα αυτή τη στιγμή.

Έτσι όπως κυλάει το πρωτάθλημα και έτσι όπως η ομάδα διαγράφει μία πορεία πρωταθλητισμού -ακόμα και τώρα σχεδόν πρωταθλητισμού- αν μπορεί κάποιος να σταθεί σε κάτι, είναι το ματς απέναντι στον Ασπρόπυργο (1-1) όπου κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν το κερδίσαμε.

Με αυτή τη νίκη θα ήμασταν πέραν όλων των προσδοκιών. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στα τέσσερα τελευταία παιγνίδια».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook