Επισκοπή: Με αρκετές απουσίες η τελευταία αποστολή

Η ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής η προετοιμασία της Επισκοπής ενόψει του αγώνα με τη Νίκη Βόλου (Σάββατο 26/6, 17.00) στο ΔΑΚ Γάλλου “Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης”, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. H ζέστη ήταν για ακόμα μία φορά έντονη, όπως κι εχθές, με την προπόνηση να περιλαμβάνει κομμάτια με ταχύτητες και ένα μικρό οικογενειακό διπλό, αρχικά με περιορισμό επαφών κι έπειτα ελεύθερα.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Βόλου έχουν μείνει έξι παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, οι τραυματίες Γιαννιώτης, Τσόφλιος και Βαρουξάκης δεν μπορούν να υπολογίζονται, ενώ στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα εκτίσει την ποινή του ο Δημήτρης Σουμπασάκης που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες. Από εκεί και πέρα εκτός τέθηκε και ο Φράνκο Λάμτσε, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί του γόνατο και κάνει φυσικοθεραπείες, ενώ χθες ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και ο τερματοφύλακας, Νίκος Βουτσελάς.

Η αποστολή της Επισκοπής αποτελείται από τους εξής 19 παίκτες: Δήμιζας, Καλογεράκης, Καραγιάννης, Ανδρικόπουλος, Χρουσιέλ, Ανδρέου, Λάμτσε, Λίμα, Τσιλεδάκης, Κουτάντος, Πολυχρόνης, Γιαννούτσος, Νάνι, Γεωργούσης, Παναγιωτίδης, Τσιριγώτης, Ανυφαντάκης, Τζωρτζινάκης, Καφετζής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook