Τσιριγώτης: “Η Επισκοπή με βοήθησε να φτάσω ως εδώ”

Ο πρώτος σκόρερ της Επισκοπής, αλλά και της Football League, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την σεζόν που πέρασε.

Ο Θοδωρής Τσιριγώτης, έφτασε πέρυσι τα 12 γκολ στην Γ’ Εθνική και τον κρητικό όμιλο, ενώ στα πλέι οφ πέτυχε ακόμα 2 τέρματα. Φέτος, στη Football League σκόραρε για πρώτη φορά στην 5η αγωνιστική, αλλά όταν ξεκίνησε, δεν… σταμάτησε.

Ο επιθετικός της Επισκοπής σκόραρε 9 τέρματα και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, μαζί με τον Λουκίνα της Βέροιας. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής, ο Θοδωρής Τσιριγώτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, που τον έχει βοηθήσει όσο αγωνίζεται σε αυτή, ενώ σχολίασε και το φετινό ειδικών συνθηκών πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός της Επισκοπής:

“Ήταν μια πολύ καλή χρονιά και για την ομάδα και για μένα. Η ομάδα με βοήθησε να φτάσω ως εκεί. Αν δεν είναι καλά η ομάδα δεν μπορείς και ‘συ από μόνος σου να αναδειχθείς ατομικά. Τώρα είναι ώρα ξεκούρασης και θα δούμε από τη νέα χρονιά τι θα γίνει.”

Βλέποντας ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται, ο 21χρονος επιθετικός της Επισκοπής τόνισε: “Το πρωτάθλημα ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτό και όλες ομάδες έλεγαν στην αρχή ότι πήγαιναν για τον τίτλο αλλά στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν γιατί έβγαινε πολλή κούραση (ψυχολογική και σωματική).
Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ξέραμε αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Όταν συνέβη αυτό φτάσαμε να παίζουμε 6 αγώνες σε 18 μέρες!”

Ερωτηθείς για το ό,τι έχει γραφτεί για το ότι ενδιαφέρονται για εκείνον ομάδες της Super League1, τόνισε: “Είναι ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι οι ομάδες σε θέλουν στο ρόστερ τους. Όπως όμως είπα και πριν, η ομάδα με βοήθησε να φτάσω στους στόχους αυτούς και να συμβαίνει αυτό που λέτε. Θα δω τί είναι καλύτερο για μένα και θα αποφασίσω.”

Τα φετινά τέρματα που έχει σημειώσει ο Θ. Τσιριγώτης:

Αιγάλεω – Επισκοπή 1-3
(2 γκολ)

Επισκοπή – Σαντορίνη 1-0
(1 γκολ)

Αστέρας Βλ. – Επισκοπή 1-1
(1 γκολ)

Επισκοπή – Ιάλυσος 3-0
(3 γκολ)

Σαντορίνη – Επισκοπή 2-2
(1 γκολ με πέναλτι)

Ασπρόπυργος – Επισκοπή 1-2
(1 γκολ)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook