Δωρεάν το Football Manager 2020!

Δωρεάν εκτός από το Football Manager 2020, είναι και τα Watch Dogs 2 και Stick it to the Man για όσους προλάβουν να τα αποκτήσουν.

Η Epic συνεχίζει να μοιράζει δωρεάν εξαιρετικά παιχνίδια για PC και αυτή τη φορά ήρθε η στιγμή να κατεβάσουμε τρεις δυνατούς τίτλους.

Μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμα στο Epic Games Store τα Football Manager 2020, Watch Dogs 2 και Stick it to the Man. Το συγκεκριμένο giveaway γίνεται στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων δωρεάν παιχνιδιών που δίνονται από την εταιρεία σε όσους έχουν λογαριασμό στο store της.

Football Manager 2020

Γνωστό σε όλους τους… “προπονητές των καναπέδων” και των οπαδών του ποδοσφαίρου, ο τελευταίος -μέχρι τώρα- τίτλος του αγαπημένου simulation είναι από τους καλύτερους της, ενώ ενδείκνυται για πολλές ώρες… μπάλας καθώς ως γνωστόν αναλαμβάνουμε μία ομάδα (ή φτιάχνουμε μία δική μας) και μέσω των δικών μας μεταγραφών, τακτικών και προπονήσεων προσπαθούμε να την οδηγήσουμε στην κορυφή.

 

Watch Dogs 2 

Το sequel του πολύ πετυχημένου Watch Dogs, το Watch Dogs 2 δεν είχε ανάλογη επιτυχία με εκείνο, όμως σίγουρα αποτελεί έναν must-play τίτλο ενόψει και του τρίτου τίτλου της σειράς που ¨έρχεται¨ στην επόμενη γενιά, το Watch Dogs Legion. Όπως πάντα μέσα στον κόσμο του hacking, το Watch Dogs 2 είναι ένα open-world παιχνίδι σε έναν τεράστιο χάρτη, αυτόν του Σαν Φρανσίσκο. Εκεί, με σύμμαχο την τεχνολογία, αλλά και μία μεγάλη γκάμα όπλων, παίζουμε ως ο Marcus Halloway, με σκοπό να ¨ρίξουμε¨το CtOS 2.0, ένα λειτουργικό σύστημα φτιαγμένο για “σκοτεινούς” σκοπούς.

 

Stick it to the Man!

Ένας σαφώς μικρότερου βεληνεκούς τίτλος από τους δύο προηγούμενους, το Stick it to the Man! είναι ένα Platformer που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2013 αποσπάζοντας αρκετά καλές κριτικές. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το “ελαφρύτερο” από τα τρία δωρεάν που προσφέρει η Epic.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook