Δεν θα έχει demo το FIFA 21

Υπάρχει όμως τρόπος να το δοκιμάσουμε νωρίτερα.

Με μία δημοσίευση στο Twitter, η EA Sports ανακοίνωσε πως δεν θα κυκλοφορήσει demo για το επερχόμενο FIFA 21.

Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην τωρινή γενιά, καθώς από το FIFA 15 μέχρι και το τελευταίο FIFA 20, οι φανατικοί της σειράς είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τον νέο τίτλο πριν την κυκλοφορία του δίχως κάποια χρέωση.

Στο tweet της η εταιρεία έγραψε: “Δεν θα κυκλοφορήσουμε demo για το FIFA 21. Αντ΄αυτού πήραμε την απόφαση να εστιάσουμε τον χρόνο της ομάδας ανάπτυξής μας στο να παραδοθεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία παιχνιδιού για την τωρινή και την επόμενη γενιά κονσολών.”

Φαίνεται δηλαδή πως η EA Sports εστιάζει στο να καταφέρει να δημιουργήσει κάτι πολύ καλύτερο από ότι υπάρχει σε PS4/Xbox One σε PS5 και Xbox Series X|s.

Από εκεί και πέρα, ο μοναδικός τρόπος να δοκιμάσουμε το παιχνίδι πριν τις 9 Οκτωβρίου, δηλαδή πριν κυκλοφορήσει επίσημα είναι να έχουμε ενεργή συνδρομή στο EA Play.

Έχοντας συνδρομή στην υπηρεσία της EA, εκτός από τα υπόλοιπα οφέλη τα οποία μας προσφέρει, θα έχουμε τη δυνατότητα να “τεστάρουμε” το νέο FIFA την 1η Οκτωβρίου. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη τ0υ EA Play θα έχουν πρόσβαση σε ένα 10ωρο trial ολόκληρου του παιχνιδιού, κάτι το οποίο σημαίνει πως θα έχουν μία πιο ολοκληρωμένη άποψη σε σχέση με τα demos, όμως φέτος δεν θα είναι δωρεάν.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook