Φήμες ότι το επόμενο God of War θα έρθει και σε PS4

Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για το επόμενο God of War, υπάρχει πιθανότητα εκτός απο το PlayStation 5, να το δούμε και στο PlayStation 4.

Το επόμενο God of War είχε αποκαλυφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη μοναδική “σίγουρη” πληροφορία που έχουμε να είναι ότι θα κυκλοφορήσει το 2021. Ο πολυαναμενόμενος -αποκλειστικός για PlayStation- τίτλος της Santa Monica πιθανότατα θα λέγεται God of War Ragnarok και αναμένεται να δίνει συνέχεια στην ιστορία του God of War από το 2018.

Όπως ανέφερε σε ένα stream του ο David Jaffe, ο καινούριος τίτλος του franchise θα έρθει σίγουρα και στο PS4, όπως για παράδειγμα έκανε το Spider-Man: Miles Morales. Ο Jaffe είναι πρώην στέλεχος της εταιρίας πίσω από τα God of War, της Santa Monica, ενώ ηταν υπέυθυνος του πρώτου παιχνιδιού της σειράς.

Πλέον μένει να δούμε νέες πληροφορίες για το παιχνίδι, αλλά και αν θα επιβεβαιωθεί ο David Jaffe. Εννοείται όμως πως η κυκλοφορία του παιχνιδού και στο PS4 θα σημαίνει πως θα υπάρχει και μία κατώτερη έκδοσή του από εκείνη του PS5, όμως θα κανει την επόμενη περιπέτεια του Κράτου και του Ατρέα προσβάσιμη σε περισσότερο κόσμο.

Δείτε το απόσπασμα από το stream του David Jaffe:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook