Η Ubisoft σκέφτεται να αλλάξει το όνομα παιχνιδιού λόγω… κορωνοϊού

Τον τίτλο τoυ Rainbow Six: Quarantine σκέφτεται να αλλάξει η Ubisoft, καθώς η λέξη Quarantine παραπέμπει στην πανδημία που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Το Rainbow Six: Quarantine είναι ένα παιχνίδι που ανακοινώθηκε το 2019 και πρόκειται να κυκλοφορήσει φέτος για PC, PlayStation 4, XBOX One, αλλά και κονσόλες νέας γενιάς. Η πανδημία έχει βάλει όμως σε σκέψεις την εταιρία πίσω από τον τίτλο, καθώς ο τίτλος του περιέχει την λέξη Quarantine (καραντίνα) που παραπέμπει στον κορωνοϊό. Η λέξη αυτή υπάρχει στον τίτλο του παιχνιδιού, λόγω της ιστορίας του, η οποία περιλαμβάνει ομάδες τριών ατόμων που καλούνται να αντιμετωπίσουν πλάσματα που έχουν δημιουργηθεί από ένα νέο θανατηφόρο παράσιτο.

Αυτό μάλιστα τέθηκε προς συζήτηση σε μία σύσκεψη της εταιρίας, με τον CEO της Ubisoft, Yves Guillemot να λέει: «Δεδομένων των συνθηκών, ελπίζω ότι οι παίκτες θα μπορέσουν να καταλάβουν τη διαφορά μεταξύ ενός φανταστικού εξωγήινου ιού και των πραγματικών γεγονότων, αλλά είναι πιθανό η Ubisoft να θελήσει να παρακάμψει τη διαμάχη εκ των προτέρων. Το “Quarantine” είναι σίγουρα καλύτερος τίτλος από το “Outbreak”».

Πλέον μένει να δούμε αν όντως θα αποφασιστεί να αλλάξει ο τίτλος του συγκεκριμένου παιχνιδιού και αν ναι, τότε πως θα κυκλοφορήσει εν τέλει. Αξίζει να σημειωθεί πως το Tom Clancy’s Rainbow Six: Quarantine είναι spin-off του άκρως πετυχημένου Rainbow Six: Siege.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook